dades eleccions municipals 2023 Barcelona

En aquesta pàgina hi trobaràs totes les dades rellevants de les eleccions celebrades a Barcelona, amb especial atenció a les eleccions municipals 2023 a tocar. Pots veure els resultats per districtes i barris, l’evolució dels resultats per partits, la participació des de les eleccions del 1979 i fins al 2019 i molt més! Una eina imprescindible per disposar de tot el context per analitzar les municipals del 2023.

Resultats de totes les eleccions municipals

T’oferim els resultats de totes les eleccions municipals des de la instauració de la democràcia fins a l’actualitat. Pots veure-hi el percentatge de vots i vots absoluts. Els resultats són els definitius, validats pel Ministeri de l’Interior.

També hem analitzat el vot majoritari per districtes i tots els resultats per regions.

La participació en totes les eleccions de Barcelona

Consulta quina ha estat la participació a la ciutat de Barcelona en les diferents cites electorals. En quines eleccions es vota més? I en quines menys? Trobaràs la resposta en les dades.

El vot per partits

També pots consultar quin resultat han obtingut els diferents partits amb representació actual o recent a l’Ajuntament; en vots absoluts i en percentatge de vot. T’ho detallem també per districtes perquè puguis analitzar fins a l’últim detall. També hi trobaràs els alcaldables que hi va haver en cada comesa electoral i els resultats que hi van assolir.

Algunes curiositats sobre les dades

L’anàlisi dels resultats de les eleccions a Barcelona deixen moltes altres dades curioses i interessants i alguns titulars informatius. Aquí en tens un recull:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?