normes de participació

Espais oberts a la participació dels usuaris

L’objectiu dels espais de participació de betevé, com a part de la seva missió de servei públic, és fomentar el debat sobre temes d’actualitat i generar, a través de la interacció, nous coneixements a partir dels quals donar forma a continguts. L’usuari reconeix que tots els espais de participació de betevé constitueixen un mitjà de comunicació públic i no privat, i que els continguts inserits pels usuaris en els continguts no corresponen a la línia editorial.

betevé es reserva el dret de suprimir aquells continguts inadequats que incompleixin les normes bàsiques de participació en qualsevol dels espais oberts als usuaris. Així mateix, betevé podrà decidir limitar la visibilitat i distribució dels continguts publicats per un usuari. Es podran tancar en qualsevol moment i sense previ avís qualsevol dels espais de participació existents al web. Així mateix, betevé podrà vetar l’accés d’aquells usuaris que reincideixin en una actitud inadequada i que no facin cas dels missatges d’avís.

– betevé ​es reserva el dret d’anul·lar la participació en qualsevol moment.
– betevé ​es reserva el dret de rebutjar o excloure qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits en les presents bases i termes de participació, o contravingui les normes o finalitat del concurs. S’exclourà automàticament qualsevol imatge no adequada, inapropiada o ofensiva.
– betevé ​es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació d’una participació si aquesta vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
– El participant mantindrà indemne a betevé ​de qualsevol reclamació, queixa o demanda de tercers en relació amb els possibles drets que poguessin derivar-se de la seva participació.

S’informa els participants que el simple fet de prendre part en una campanya implica la total acceptació de les bases següents:


Normes de participació

– Respectar les normes bàsiques de convivència: s’eliminarà qualsevol contingut que sigui difamatori, obscè, insultant o contingui amenaces.
– Respectar la dignitat de les persones i el principi de no discriminació per motius de raça, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social.
– Respectar la identitat: s’eliminaran els missatges que estiguin signats per persones que usurpin la identitat d’altres o que denoten una intencionalitat perversa.
– Respectar l’etiqueta pròpia d’un espai electrònic: evitar les majúscules (dona aparença de cridar o estar enfadat), evitar reproduccions de textos d’autors aliens sense aportar comentari propi algun, citar sempre les fonts i respectar els drets d’autor, dedicar un temps a llegir els missatges dels altres usuaris i fomentar un debat fluid, etc.
– Ajustar-se al tema de debat: s’eliminaran els continguts repetits o aquells que no s’ajustin als temes proposats en cada tema a debat o amb finalitats comercials (‘spam’).
– Evitar continguts comercials, o que incloguin números de telèfon o adreces personals. S’eliminaran tots els continguts que anunciïn o posin a la venda qualssevol béns o serveis, o realitzin o promoguin enquestes, concursos o cadenes de cartes, o descarreguin d’un fòrum un comentari enviat per un altre usuari que l’usuari sàpiga, o raonablement hagi de saber, que no es pot distribuir lícitament d’aquesta manera.
– No es mantindrà cap correspondència per correu electrònic ni s’atendran visites o trucades telefòniques sobre comentaris no publicats en el web.


betevé participa

Tots els dies, betevé us ofereix les últimes notícies de Barcelona… però volem donar veu als temes que us importen.

– Has vist o has participat en una notícia?
– Està passant alguna cosa important, estranya o inusual on vius?
– Tens una història per explicar o hi ha alguna cosa que creus que hem de seguir?

El paper que pots jugar en fer les notícies és molt important. Ja sigui en informació d’última hora o en temes destacats, la teva contribució pot marcar la diferència.

Trobaràs els termes i condicions per enviar contribucions a betevé al final d’aquesta pàgina.

Si tens una història, imatge o vídeo que voleu compartir, aquí hi ha les diferents maneres d’enviar les vostres aportacions:

Contacta amb nosaltres a Twitter.

Contacta’ns a twitter.com/participabeteve

Podem utilitzar els teus tweets mostrant el teu nom d’usuari de Twitter en els diferents suports i pantalles de betevé.

Envia’ns un missatge mitjançant una aplicació de xat:

Pots enviar una foto, vídeo o missatge al nostre compte de WhatsApp +34 638 29 22 97

En alguns casos, el teu text, així com les teves imatges, es poden utilitzar en els continguts de betevé. Publicarem el teu nom tal com ens ho proporciones (a menys que ens indiquis el contrari), però mai publicarem el teu número de telèfon mòbil.

Tenim l’objectiu de llegir tots els vostres missatges però, degut als volum que rebem cada dia, no sempre és possible respondre a tothom de manera individual.

Correu electrònic

Envia un correu electrònic a la teva història, comentaris, fotos, vídeo o àudio a participa@beteve.cat

Llegim tots els correus electrònics, però a causa del volum que rebem cada dia, no sempre és possible respondre a tothom de forma individual.

En alguns casos, les teves imatges o àudio es poden utilitzar en les emissions de betevé.

Si utilitzem el teu material, publicarem el teu nom tal com ens ho proporciones (a menys que ens indiquis el contrari), però mai publicarem la teva adreça de correu electrònic.

En enviar-nos fotos, vídeos o testimonis presencials, en cap moment, hauries de posar-te en perill a tu mateix o a altres persones, assumir qualsevol risc innecessari o infringir qualsevol llei. Assegura’t que has llegit els termes i condicions al final d’aquesta pàgina.


Protecció de dades personals relativa a la participació interactiva

Informació relativa a la protecció de dades personals quant a la participació interactiva d’ICB.

Responsable: qui és el responsable del tractament de les seves dades?
INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE BARCELONA, SA spm, amb domicili social a 08018 Barcelona, plaça de Tísner, 1 i CIF A-08862997, efectua en qualitat d’encarregada de tractament de la gestió de la participació interactiva per a betevé, sent responsable respecte al tractament que efectua per a si mateixa.
Telèfon: 93 506 42 00
Domicili per a l’exercici de drets de les persones: 08018 Barcelona, plaça de Tísner, 1
Dades de contacte del delegat de Protecció de Dades: gdpr@beteve.cat

Finalitat: per a què tractem les seves dades?
· Atenció al canal de contacte web, atenció a consultes, dubtes, reclamacions i suggeriments i, en general, atenció a la comunitat de persones usuàries dels serveis d’ICB en qualsevol plataforma inclosa la comunitat infantil.
· Gestió de la informació personal relativa a la celebració de concursos, sortejos, enviament, reproducció i emissió de fotos i vídeos.
· Gestió de les comunicacions amb les persones interessades a través de WhatsApp, xarxes socials, telèfon, mòbil o qualsevol altre mitjà.
· Enviament per medis físics i/o electrònic d’invitacions a esdeveniments i concursos així com de l’activitat i serveis d’ICB.
· Realitzar enquestes de satisfacció i qualitat del servei.
Si l’usuari volgués deixar de rebre les notificacions a través dels navegadors, ha de bloquejar-les en la configuració d’aquests.

Legitimació: quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
Les bases legals per al tractament de les dades són els següents:
· La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de la persona i/o els seus representants legals, basat en l’article 6.1.a del Reglament General Europeu de Protecció de Dades.
· Consentiment i/o interès legítim de l’organització per a l’enviament de comunicacions divulgatives i anàlisi orientada a l’activitat publicitària, en virtut dels articles 6.1.a i 6.1.f del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

Destinataris: a quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades no seran objecte de cessió excepte en cas de ser necessari per al compliment d’obligacions legalment establertes, així com per donar suport al servei per part de proveïdors externs.

Transferències internacionals
La gestió de les dades no suposa la realització de transferències internacionals d’aquestes dades.

Conservació
Les dades personals es conservaran durant el temps en què es mantingui la relació o vincle de la persona amb ICB i, a partir de la seva finalització, durant el període de prescripció de les accions legals que siguin aplicables per la normativa espanyola en termes de responsabilitat exigible a ICB.
Les dades necessàries per a l’enviament de publicitat seran mantingudes fins que se sol·liciti la baixa per la persona interessada.

Drets: quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a ICB estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits.
En determinades circumstàncies, les persones interessades podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas, únicament, els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, les persones interessades podran oposar-se al tractament de les seves dades. L’organització deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
Les persones interessades podran sol·licitar la portabilitat de les dades que han proporcionat a l’organització en un format estructurat, d’ús comú i de lectura mecànica, per ser descarregats per si mateixos o transmesos de l’organització a una altra entitat.
La persona interessada pot exercitar els seus drets relatius al tractament de les seves dades personals en l’adreça postal o electrònica indicades a l’inici d’aquest contingut informatiu. Pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, en l’adreça postal i/o electrònica indicada en la seva pàgina web.

Seguretat
Les dades seran tractades de manera confidencial i sota el sotmetiment de mesures tècniques i organitzatives de seguretat adequades per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.