newsletter eleccions municipals 2023 barcelona

Les eleccions municipals 2023 a Barcelona ja són a tocar i des de betevé volem oferir-te la millor informació d’una campanya electoral que servirà per decidir el model de ciutat dels propers anys. Una de les grans novetats serà la “newsletter”, un butlletí que et permetrà estar al dia de tots els detalls de la cursa electoral dels candidats a l’alcaldia de Barcelona.

Què trobaràs a la “newsletter” de betevé?

Al butlletí de betevé hi trobaràs continguts ben diversos sobre la campanya de les municipals:

  • Rebràs l’anàlisi política del cap de municipal de betevé, Marc Garcia, que t’explicarà en un vídeo àgil els detalls i context per tenir una visió completa de l’actualitat durant la campanya electoral.
  • Les dades més rellevants. Podràs consultar algunes dades electorals que ha treballat un equip editorial de betevé durant els darrers mesos i que situen el nostre mitjà com un dels de referència en aquest aspecte.
  • Les millors imatges de la campanya. El seguiment audiovisual de l’equip de la redacció d’informatius de betevé, que t’aproparà els moments més destacats de cada dia.
  • Participacions i jocs. Volem que, a banda de la informació, també puguis donar la teva opinió sobre aspectes clau de Barcelona i, a més, gaudeixis d’alguns jocs relacionats amb les eleccions municipals de Barcelona.
  • Titulars del dia. Una tria de la informació més rellevant de cada jornada.
  • Agenda d’actes dels partits. El butlletí també et servirà per saber quins actes organitzen els partits polítics cada dia de campanya.

I molts més continguts que han de servir perquè el butlletí de les eleccions municipals de betevé sigui una eina de referència per seguir l’actualitat política de la ciutat en unes dates molt assenyalades.

📩 Apunta’t per rebre el butlletí d’eleccions municipals

* indicates required

betevé utilitzarà la informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu. Si us plau, confirma’ns que vols rebre informació sobre nosaltres a través dels mitjans que et detallem a continuació:

D’acord amb el que estableix el Reglament Europeu UE 2016/679 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, els informem que INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ DE BARCELONA SA spm és responsable de les dades. Per a l’exercici dels drets d’accés, rectificació, supressió o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a aquesta entitat, en el domicili situat a la plaça Tísner, 1 de Barcelona (08018). El titular disposa del dret a aconseguir, en un format electrònic organitzat i comunament utilitzat, una còpia de les dades que estiguin sent tractades. Podrà decidir transmetre aquestes dades a un altre sistema sempre que les dades objecte d’aquesta transmissió estiguin subjectes a un tractament automatitzat.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?