La candidatura de Trias per Barcelona ha presentat cartell i lema de campanya per a les eleccions municipals del 28-M. Xavier Trias apareix amb un fons blanc en quatre cartells que tenen lemes diferents: “Fem-ho junts”, “Fem-ho bé”, “Fem-ho per Barcelona” i “Fem-ho per a tothom”. En un dels cartells, per tant, apareix el nom del partit de Trias, Junts, tot i que no hi ha el logotip per enlloc.

El cap de campanya i número tres de la candidatura, Jordi Martí Galbis, ha destacat que la imatge de Trias no té retocs digitals per mostrar un candidat que és “natural i autèntic”. Amb els quatre lemes es vol enviar un missatge de “canvi en positiu”.

Cartells Trias eleccions municipals

Fem-ho junts” apel·la a treballar “sense divisions ni enfrontaments estèrils”; “Fem-ho per a tothom” es refereix, ha dit Martí, “a allunyar-se dels sectarismes de BComú”; “Fem-ho bé” és una aposta “pel diàleg i sense les improvisacions que ha fet Colau” i, finalment, “Fem-ho per Barcelona” vol remarcar que és una campanya estrictament barcelonina i ha retret la presència del president del Govern espanyol i de ministres que “necessita Jaume Collboni”.

Carrega contra el govern per l’edifici ocupat de la Bonanova

En la presentació del cartell, Martí i Galbis també ha parlat de la situació a la Bonanova amb les finques ocupades d’El Kubo i La Ruïna. Denuncia que el que hi passa “és insostenible” i que cal resoldre-ho. “La policia està fent la seva feina, i la farà quan li toqui, però és evident que hi ha d’haver una crítica als principals responsables que són els ocupes i a les administracions que no han actuat”, ha afirmat.

Tot seguit ha assenyalat l’alcaldessa i Collboni: Colau va ser ocupa, quan era activista es dedicava a ocupar pisos, i no hi ha hagut una clara vocació de resoldre la situació. I seguretat depèn del PSC”. Finalment ha fet una crida a entitats i partits polítics que es manifesten davant de l’edifici perquè desconvoquin les protestes “que agreugen el problema”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?