Anna Grau, candidata de Ciutadans a l’alcaldia, ha presentat el seu lema “Allibera’t” per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. Ha fet públic el seu cartell, un imatge atrevida de la candidata sense samarreta, recordant la fotografia d’Albert Rivera al cartell despullat en les primeres eleccions que van presentar-se Ciutadans —les autonòmiques del 2006. En aquest sentit, Grau ha dit que “volem tornar al quilòmetre zero de Ciutadans i no tenim res a amagar i tot a oferir”.

Volem alliberar a la ciutadania de la vella política i de l’abandonament polític de Barcelona”
Anna Grau, candidata de Ciutadans

Segons Grau, la campanya “Allibera’t” fa èmfasi a retrobar-se amb els votants i alliberar-se “de la vella política”. La candidata a l’alcaldia ha apuntat que “els ciutadans han oblidat les ànsies de llibertat d’una Barcelona que ha patit un abandonament polític”. També ha assenyalat que en la seva candidatura volen representar els que no estan representats i ha subratllat que hem vingut “a treballar molt i a no mentir” i que “són un os dur de rosegar”.

“Una Barcelona més neta, més segura i sense ocupes”

El lema s’ha presentat en castellà, “Libérate”, tot i que també es trobarà traduït al català com “Allibera’t”. En aquest sentit, ha explicat que l’objectiu és fer una campanya que defensi del bilingüisme. També ha assegurat que amb la seva opció política “Barcelona serà més neta, més segura, sense ocupes ni decadència”, i ha dit que gràcies a Ciutadans “la ciutat sortirà del moment obscur en què es troba”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?