Contacte de premsa

 

Si sou periodistes i voleu parlar amb nosaltres, podeu contactar amb el departament de comunicació de betevé a través del correu electrònic comunicacio[arroba]beteve.cat o del telèfon 93 506 42 00. Us atendrem tant aviat sigui possible.

Si ens vols fer arribar una convocatòria de premsa, pots adreçar-la al correu electrònic informatius[arroba]beteve.cat o bé als correus electrònics dels diferents programes de betevé, que trobaràs en les seves pàgines, on trobaràs també la informació dels programes, presentadors, equips, sinopsis, hores d’emissió, etc. Si tens algun dubte, contacte amb nosaltres i t’ajudarem a trobar el millor espai per a la teva proposta. En qualsevol cas, has de ser conscient que són els editors d’informatius i els directors de programes qui seleccionen els continguts que cobreixen per als seus respectius espais.

Press kit

la proximitat cultural és la connexió o el sentiment de pertinença que experimenten els individus que formen part d'una comunitat cultural determinada, malgrat no sempre comparteixin un mateix mitjà, espai o territori.

Identitat i marca

Statement

betevé no és una fórmula acabada en si mateixa, sinó un projecte viu que té com a protagonistes a tots aquells que tenen o senten un lligam amb Barcelona. La proximitat que exercim des de betevé és hiperreal, i consisteix en què et pots trobar amb els teus amics, veïns o companys de feina a la televisió, la ràdio, el web, les xarxes o al canal de Youtube explicant allò que t’han explicat a tu al carrer, en un bar o a la feina avui mateix.

Proximitat real amb persones reals, que coneixes, que et trobes cada dia al carrer. Persones imperfectes d’una realitat imperfecta que comparteixen amb nosaltres la seva quotidianitat, els seus neguits, els seus èxits, les seves vivències.

Reel

Logotip

betevé és la marca mare sota la qual es desenvolupa una arquitectura de marca sòlida, sistemàtica i senzilla. El logotip d’aquesta marca està carregat de significat i és molt reconeixible. Funciona com a cara visible de la marca i del sistema gràfic, desenvolupat per Folch Studio, Norte i Goroka.

El logotip és el vehicle per explicar la nova verbalització a l’audiència.

El logotip que identifica la marca pot aplicar-se sobre qualsevol dels tres
colors de l’esquema cromàtic definit. No obstant això, és preferible l’aplicació del roig sobre el fosc.

Les minúscules conceptualitzen l’accessibilitat, la interacció, la facilitat d’ús i la simplicitat de la identitat. betevé és part de la comunitat i s’uneix com a igual. L’ús de la caixa baixa és l’expressió màxima de la proximitat, un dels valors de marca de betevé, juntament amb el servei públic i la qualitat.

El sistema de submarques generat a partir de la identitat es basa en la contracció de la marca betevé, que declina quan s’escau, esdevenint així una marca líquida, flexible i transparent que s’adapta a qualsevol contingut que hagi d’emmarcar amb l’objectiu de fer-lo protagonista i, fins a cert punt, no ser un obstacle per a que brilli per si mateix.  Aquest sistema és idoni per crear totes les submarques que siguin necessàries, fugir d’un logocentrisme excessiu, afegir riquesa al sistema visual i permetre que la identitat es basi en la manera de construir continguts, i no en el seu embolcall extern.

Si tens dubtes sobre l’aplicació de la imatge de marca de betevé, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio[arroba]beteve.cat o del telèfon 93 506 42 07.

Descarregar totes les versions i formats

Descarregar PNG

Descarregar EPS

Color i tipografia

Tot i que el canvi d’identitat de betevé és radical, també manté un enllaç emocional amb l’audiència i amb la nostra història com a mitjà, ja que recupera la paleta cromàtica de l’antiga BTV i la modernitza. Un vermell menys agressiu, menys estrident, més càlid, més proper, terrós. Amb el suport d’un blanc i un negre lleugerament rebaixats d’intensitat que completen una paleta de color molt senzilla, sense grans artificis, però molt efectiva i versàtil.

fosc betevé

HEX: #2a3034   rgb: (42,48,52)
CMYK: (61,72,0)   PANTONE: 172U, 171C

fosc betevé al 80% #2a303480
fosc betevé al 60% #2a303460
fosc betevé al 40% #2a303440
fosc betevé al 20% #2a303420

roig betevé

HEX: #f95741   rgb: (249,87,65)
CMYK: (0,0,0)   PANTONE: 00U, 000C

roig betevé al 80% #f9574180
roig betevé al 60% #f9574160
roig betevé al 40% #f9574140
roig betevé al 20% #f9574120

clar betevé

HEX: #f1f0eb   rgb: (249,87,65)
CMYK: (0,0,0)   PANTONE: 00U, 000C

clar betevé al 80% #f1f0eb80
clar betevé al 60% #f1f0eb60
clar betevé al 40% #f1f0eb40
clar betevé al 20% #f1f0eb20

Quan el píxel es torna corba

La tipografia és l’esquelet de la identitat de betevé. La manera d’aplicar-la, en aquest cas, és cabdal. És una tipografia prou característica com per a ser un element diferenciador, i suficientment consistent com per a poder fer-la servir de manera exclusiva en totes les aplicacions de la identitat.

Px Grotesk és el resultat de dissenyar una tipografia després de renderitzar corbes tipogràfiques en pantalla. El resultat final és híbrid en tant que les formes combinen solucions formals de la retícula de pantalla (i per tant, dels píxels) i del dibuix lineal.

La tipografia treballa perfectament tant en pantalla com impresa, i la seva simplificació geomètrica ofereix una llegibilitat espectacular en cossos petits. És quan treballem a mides més generoses que la Px Grotesk revela el seu dibuix sofisticat i estèticament innovador. Una tipografia que treballa de manera molt eficient en off i online.

Px Grotesk

Nicolas Eigenheer, 2007

R t a

Aa Tt Oo Yy

Aa Bb Cc Dd Ee Ff

Gg Hh Ii Jj Kk Ll Mm

Nn Oo Pp Qq Rr Ss

Tt Uu Vv Ww Xx Yy Zz

? ! € @ # 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Marca en moviment

El llenguatge transmèdia del ‘motion’ és clau per a comunicar la nova identitat i personalitat de betevé.

El ‘material design’ i els moviments responsius regeixen totes les animacions. El lligam amb el món digital és evident i constant a tot arreu. És una font de recursos per a les ràfegues de separació, que també aposten pel contingut, ja que mostren també espais i racons d’aquest territori compartit que és Barcelona.

Concepte

la cultura la Mercè la Teixonera l'esport l'atreviment el Poblenou compartir
 
és betevé

L’eslògan “[…] és betevé” ens dona l’oportunitat de vincular qualsevol element – espais, personatges, esdeveniments, programes, conceptes… en definitiva, contingut – a la marca. Qualsevol cosa pot ser betevé. Tot és betevé.