Els titulars del dia, tota la informació actualitzada del trànsit i les previsions meteorològiques, cada matí a betevé.

veure'n més informació
07:30 h
09:00 h

L’edició del migdia fa una mirada àgil i amb ritme de què passa a la ciutat.

veure'n més informació
15:00 h
15:25 h

Tres soldats condecorats arriben a San Francisco de permís. Allà lloguen una habitació luxosa en un hotel i, en desobediència a les prohibicions del seu oficial, acaben en una festa ben animada.

15:25 h
17:05 h

L'Ecoparc de Barcelona és un equipament ambiental que es dedica a tractar de manera integral els residus de l'àrea metropolitana de Barcelona. Els ciutadans produïm cada any a l'àrea metropolitana al voltant d'1,6 milions de tones de residus (excloent-ne els industrials) i a l'Ecoparc es tracten aproximadament un 12% d'aquests residus. S'hi rep una mitjana de 675 tones de residus al dia. nLa seva funció es aprofitar els residus orgànics i indiferenciats (contenidors marró i gris) a través de diversos tractaments: selecció de materials reciclables, compostatge i metanització. El procés que segueixen els residus es compon de 3 fases: pretractament, metanizació i cogeneració, i finalment el compostatge.nEl pretractament s'aplica tant a l'orgànica de recollida selectiva, com a la resta, però en línies separades: una per a l'orgànica de recollida selectiva i dues per a la resta. A més, la instal·lació disposa d'una línia de transferència en el cas de necessitat. Aquestes línies treballen amb equips mecànics (garbells rotatius, separador balístic), selecció automàtica (automàtica, magnètica i òptica) i triatge manual en el cas de l'orgànica i a més a més amb quatre bioestabilitzadors rotatius (on es prefermenta el material per disgregar el paper i el cartró) per a la resta. nEn aquest SLOW som situats a la cabina de triatge de final de línia (en la fase de pretractament de l'Ecoparc). El material que hi arriba és la fracció rodant i pesada superior a 40 mm de diàmetre i inferior a 400x400 mm. Les persones que es troben a la cabina de triatge són les encarregades de recuperar tots aquells materials (plàstics, PAES, cables, bateries, fustes, metalls...) que no han estat seleccionats pels separadors òptics ni magnètics que es troben al llarg de la línia.

17:05 h
17:30 h

L'espai d'opinió ciutadana de betevé. Una plataforma per a què els veïns facin sentir la seva veu sobre tot allò que passa en el seu barri.nnAmb la complicitat de Brigitta Lamoure, Laura Sangrà, Antonio Baños, Xavi Dua, Oriol Fernández i Kim Gázquez.

veure'n més informació
17:30 h
18:30 h

Entrevistes a habitants de la terra de tots colors que tenen molt a dir. Avui, Mila Pérez conversa amb la politòloga Judit Carreras, consellera de l'oficina de l'Organització Internacionalndel Treball a Espanya.

veure'n més informació
18:30 h
19:00 h

Prepari's per entrar a les profunditats de les més impressionants eco-friendly cases del planeta mentre veu Cases Ecològiques. Els amfitrions Emmanuel Belliveau i John Bell ens guien amb visites al món de les cases ecològiques alhora que introdueixen els espectadors a les innovacions d'avantguarda que fan aquests eco-palaus tant ecològics com bonics estèticament.

19:00 h
19:25 h

LA PLAÇA DEL DIAMANT, LA INSPIRACIÓ D’UNA OBRA MESTRA A la plaça del Diamant, Mercè Rodoreda hi va trobar la inspiració per escriure la novel•la que s’ha convertit en referent de la literatura catalana a tot el món.nLA MAQUINISTA, LA GRAN INDÚSTRIA BARCELONINA La Maquinista Terrestre i Marítima va ser un centre de poder de la ciutat, d’allà van sortir ponts, vaixells i les primeres locomotores construïdes íntegrament a Espanya.nROSA SENSAT, UNA MESTRA QUE VOLIA TRANSCENDIR Rosa Sensat va ser una mestra pionera amb un gran projecte pedagògic, va crear l’Escola del Bosc amb la intenció d’educar les criatures en plena natura.nELS CRIMS DEL PUTXET El barri del Putxet no va descansar tranquil fins que la policia va enxampar l’assassí en sèrie que havia matat dues dones en el mateix escenari.nLA PRIMERA EMISSORA DE RÀDIO A BARCELONA La ràdio va arribar a Barcelona el 1923 gràcies a un grup d’empresaris que van crear l’Assemblea Nacional de Radiodifusió.nLA BARCELONA DE BOLAÑO El barri del Raval va ser el primer escenari on va viure un jove Bolaño abans de consagrar-se com un dels escriptors xilens més internacionals.

veure'n més informació
19:25 h
19:59 h

Edició vespre amb Francesc Centelles i Albert Setó. L'edició del vespre ens explica els temes i les claus del dia a la ciutat i a fora.

veure'n més informació
19:59 h
20:25 h

BTV Notícies 73, un renovat informatiu de barris, en referència als 73 barris de la ciutat, presentat per Cristina Brotons. De dilluns a divendres a les 20.25 h.

veure'n més informació
20:30 h
20:45 h

EL CONCERT MONUMENTAL DELS BEATLES El 3 de juliol del 1965 els Beatles van fer l’únic concert de la seva història a Barcelona. Era ple franquisme i, malgrat la vigilància, les seves cançons van fer embogir la plaça de la Monumental.nLA IMATGE DE LA BARCELONA MODERNA DEL 1929 La Casa de la Premsa es va construir per acollir-hi la gran quantitat de periodistes d’arreu del món que van venir a informar de l’Exposició Universal del 1929. Des de fa uns anys roman tancada, esperant que se li doni una nova utilitat.nELS ANTIC BERENADORS DE LA BARCELONETA Durant dècades, el barri de la Barceloneta estava ple de berenadors, més coneguts com a xiringuitos o ”merenderos”. Molts van desaparèixer amb la reforma urbanística dels anys 90.nEL BORN, MERCAT DE MERCATS Encara que en l’actualitat sigui conegut per un motiu ben diferent, durant molts anys el del Born va ser el mercat central de Barcelona, que proveïa d’aliments els altres mercats.nEL JARDÍ BOTÀNIC DE LA UNIVERSITAT A l’edifici històric de la Universitat de Barcelona hi ha un jardí botànic obert al públic, que des de fa dècades serveix per fer classe de farmàcia i botànica als estudiants de la universitat.nEN TEMPS DELS “URBANOS” El control del trànsit de la ciutat es va iniciar el primer terç del segle XX. Eren temps on els semàfors funcionaven manualment i els urbans regulaven el trànsit des d’un pedestal.

veure'n més informació
20:45 h
21:15 h

Avui hi trobareu el retrat de la vida d’una família burgesa europea; la segona part d’un dels musicals de més èxit ara fa 10 anys; una parella de viatgers que es troba amb criminals perillosos; un traficant de diamants que s’enamora d’una dona misteriosa, i un episodi històric poc conegut ocorregut el 1965 a Berlín, entre altres estrenes més o menys interessants.

veure'n més informació
21:15 h
22:15 h

Queco Novell té un dia per descobrir el cementiri més gran dels nou que hi ha a la ciutat, el cementiri de Montjuïc. Una conversa amb l’enterramorts, la visita al taller de làpides, el fet d’anar a triar una urna o de dissenyar un epitafi per a la posteritat obligaran Queco Novell a enfrontar-se amb les seves pors més terrenals. L’humorista i locutor de ràdio Juan Carlos Ortega serà el convidat especial d’un programa en què la mort deixarà de ser tabú.

veure'n més informació
22:15 h
22:55 h

Comparada temàticament a les Histoire(s) du Cinema de Jean Luc Godard, en ella Cousins ??aborda visualment la història del cinema des de la seva creació fins als nostres dies a través de quinze episodis i centenars de fragments cinematogràfics des de la creació del cinema fins a l'últim blockbuster cinematogràfic. En ells trobem desenes d'entrevistes amb els principals mestres del nostre temps: David Lynch, Martin Scorsese, Gus Van Sant, Terence Davies, Lars Von Trier...

22:55 h
00:00 h

Tres soldats condecorats arriben a San Francisco de permís. Allà lloguen una habitació luxosa en un hotel i, en desobediència a les prohibicions del seu oficial, acaben en una festa ben animada.

00:00 h
01:40 h

Sota el títol 'El montacargas', explica la història de dos empleats de l'empresa de mudances Transports Campruví, els quals queden tancats a l'interior d'un muntacàrregues que han omplert fins a dalt de tot. Un d'ells, encén nerviós una cigarreta i la tensió entre els transportistes augmenta fins als límits de la calma i integritat.

veure'n més informació
01:40 h
02:20 h

«La terra no pertany a l'home sinó que és l'home qui pertany a la terra». Aquest és el missatge de fons que el cèlebre fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand, presentador d'aquesta sèrie documental, ens vol transmetre. Imatges excepcionals de diversos indrets de la terra vistes com mai des de l'aire, enregistrades amb alta definició combinades amb entrevistes amb especialistes locals d'arreu per denunciar l'abús que l'home fa dels recursos naturals. Una invitació a reflexionar sobre els grans reptes de futur de l'home en relació al planeta al qual pertany.

02:20 h
03:15 h

Prepari's per entrar a les profunditats de les més impressionants eco-friendly cases del planeta mentre veu Cases Ecològiques. Els amfitrions Emmanuel Belliveau i John Bell ens guien amb visites al món de les cases ecològiques alhora que introdueixen els espectadors a les innovacions d'avantguarda que fan aquests eco-palaus tant ecològics com bonics estèticament.

03:15 h
03:40 h

Avui podreu veure les següents històries: El naixement de Terenci Moix. L'autèntic Haddock, a Barcelona. L'assassinat d'Eduardo Dato. Els esquelets de la plaça Lesseps. La primera fotografia. Studio 54, la primera macrodiscoteca.n

veure'n més informació
03:40 h
04:10 h

L'Ecoparc de Barcelona és un equipament ambiental que es dedica a tractar de manera integral els residus de l'àrea metropolitana de Barcelona. Els ciutadans produïm cada any a l'àrea metropolitana al voltant d'1,6 milions de tones de residus (excloent-ne els industrials) i a l'Ecoparc es tracten aproximadament un 12% d'aquests residus. S'hi rep una mitjana de 675 tones de residus al dia. nLa seva funció es aprofitar els residus orgànics i indiferenciats (contenidors marró i gris) a través de diversos tractaments: selecció de materials reciclables, compostatge i metanització. El procés que segueixen els residus es compon de 3 fases: pretractament, metanizació i cogeneració, i finalment el compostatge.nEl pretractament s'aplica tant a l'orgànica de recollida selectiva, com a la resta, però en línies separades: una per a l'orgànica de recollida selectiva i dues per a la resta. A més, la instal·lació disposa d'una línia de transferència en el cas de necessitat. Aquestes línies treballen amb equips mecànics (garbells rotatius, separador balístic), selecció automàtica (automàtica, magnètica i òptica) i triatge manual en el cas de l'orgànica i a més a més amb quatre bioestabilitzadors rotatius (on es prefermenta el material per disgregar el paper i el cartró) per a la resta. nEn aquest SLOW som situats a la cabina de triatge de final de línia (en la fase de pretractament de l'Ecoparc). El material que hi arriba és la fracció rodant i pesada superior a 40 mm de diàmetre i inferior a 400x400 mm. Les persones que es troben a la cabina de triatge són les encarregades de recuperar tots aquells materials (plàstics, PAES, cables, bateries, fustes, metalls...) que no han estat seleccionats pels separadors òptics ni magnètics que es troben al llarg de la línia.

04:10 h
04:30 h

Dins de la cultura, hi ha creadors que tenen una feina de gran qualitat i gran reconeixement que ni tan sols poden viure de crear. Investiguem què diferencia la cultura al marge del corrent principal, com es defineixen mútuament, què porta un creador a voler comprometre’s amb una línia artística destinada a ser marginal i quin és el paper de la crítica per sustentar aquest món i alhora mantenir-lo a la perifèria.

veure'n més informació
04:30 h
04:55 h

Entrevistes a habitants de la terra de tots colors que tenen molt a dir. Avui, Mila Pérez conversa amb la politòloga Judit Carreras, consellera de l'oficina de l'Organització Internacionalndel Treball a Espanya.

veure'n més informació
04:55 h
05:25 h

Avui hi trobareu el retrat de la vida d’una família burgesa europea; la segona part d’un dels musicals de més èxit ara fa 10 anys; una parella de viatgers que es troba amb criminals perillosos; un traficant de diamants que s’enamora d’una dona misteriosa, i un episodi històric poc conegut ocorregut el 1965 a Berlín, entre altres estrenes més o menys interessants.

veure'n més informació
05:25 h
06:25 h

«La terra no pertany a l'home sinó que és l'home qui pertany a la terra». Aquest és el missatge de fons que el cèlebre fotògraf francès Yann Arthus-Bertrand, presentador d'aquesta sèrie documental, ens vol transmetre. Imatges excepcionals de diversos indrets de la terra vistes com mai des de l'aire, enregistrades amb alta definició combinades amb entrevistes amb especialistes locals d'arreu per denunciar l'abús que l'home fa dels recursos naturals. Una invitació a reflexionar sobre els grans reptes de futur de l'home en relació al planeta al qual pertany.

06:25 h
07:20 h