Fa pocs anys que va arribar al nostre país, però cada vegada és més comú veure a persones en llocs públics practicant aquest esport. És l'Slackline i consisteix en tensar una corda per tots dos costats, lligar-la a dos arbres o a qualsevol altre element que pugui mantenir-la fixa en l'aire, i caminar sobre ella. nA primera vista pot recordar al funambulisme circense, però aquest curiós esport (catalogat com d'alt risc) disposa de diverses modalitats que compliquen encara més la seva pràctica. El trickline, per exemple, es caracteritza per la realització de salts, trucs i piruetes sobre la corda tibada, mentre que el longline consisteix a caminar llargues distàncies que han de superar els 50 metres de longitud.nEn aquest Slow hi veiem fent trickline al pro Mikel Ros (Slackline Industries), Arnau Miró, David Saleta, Eddie i també a Federico Aricò especialista en longline.

07:30 h
08:00 h

Rantaro

Rantaro és el fill d'un ninja de segona que també vol convertir-se en ninja, per la qual cosa decideixen internar-lo en una escola especial per aprendre aquest art. Ja des de el primer dia que arriba es trobarà amb els que acabaran sent els seus millors amics: Shimbei i Kirimaru. Un cop els tres amics comencen a aprendre el dur art del ninja descobreixen que no tot és tan fàcil com ells pensaven.

08:00 h
08:25 h

Amb els teus ulls

Un viatge al voltant del món amb la Sophie, una periodista cega excepcional. nLlocs molt coneguts, monuments valuosos i obres mestres. La Sophie no pot veure'ls. Per ella, descobrir només es pot fer a través de quatre dels cinc sentits: tacte, olfacte, gust i oïda. Així, la Sophie proposa una visió única, una nova perspectiva; una percepció que durà la gent que hi veu a qüestionar-se la seva manera de descobrir nous llocs.

08:50 h
09:20 h

EL GRAN CATARRO: El 1580, els barcelonins van patir la primera gran epidèmia de grip de la qual se’n té documentació.nLA VIDA A LES BARRAQUES DEL CARMEL: Els immigrants que es van construir la seva barraca al Carmel recorden aquella època en què no tenien res i ho compartien tot.nLA PRIMERA TACA NEGRA EN L’EXPEDIENT PUJOL: La Banca Catalana va passar de ser el pal de paller de l’economia del país a convertir-se en la primera taca negra en l’expedient de Jordi Pujol.nEL TORÍN, MOLT MÉS QUE UNA PLAÇA DE TOROS: Quan anar als toros era una de les aficions preferides dels barcelonins, la Barceloneta va tenir la primera plaça estable de la ciutat, on a part de curses de braus també s’hi feien espectacles ben curiosos.nENTRE LA MÚSICA I EL FEMINISME: Al segle XIX, Clotilde Cerdà, una artista de fama mundial, va aprofitar la música per desafiar les lleis del moment i canviar el futur de les dones de la seva època.nL’ARRIBADA DEL SEMÍRAMIS: Un vaixell es va convertir en un símbol del franquisme: l’arribada al port de Barcelona del Semíramis va suposar l’acte de propaganda franquista més important de l’època.

veure'n més informació
09:20 h
09:50 h

Qualsevol nit pots sortir sol

Com cada dia obrim una finestra pels continguts que al llarg dels 25 anys de betevé hem anat veient. Recuperem un bocí de surrealisme amb l’entrevista que l’any 98 li va fer Carles Flavià a un jove Albert Pla, en la qual els silencis parlen més que les paraules.n

09:50 h
10:25 h

Un rostre en la multitud

També coneixerem l’univers del director de cinema Joaquim Jordà al programa ‘Un rostre en la multitud’ del 2001. L’autor del thriller ‘Un cos al bosc’ ens explica en primera persona la mirada autobiogràfica en la seva obra.

10:25 h
10:50 h

La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l'altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l'habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d'actualitat que preocupen tots els barcelonins.

veure'n més informació
10:50 h
11:55 h

En Bici Sense Edat (Cycling Without Age) e´s una iniciativa impulsada el 2012 per Ole Kassow, a Copenhaguen. La idea que origina aquest projecte e´s simplement la de retornar la capacitat d'anar amb bicicleta a la gent gran, tenint en compte les dificultats de mobilitat d'aquest col·lectiu.nAmb l'ús de bicicletes rickshaws no solament s'ofereix a la gent gran la possibilitat de tornar a anar dalt d'una bicicleta, sino´ que a me´s, permet establir una connexio´ intergeneracional entre el ciclista i el passatger. Els impulsors del projecte asseguren, a més, que es produeixen millores notables en l'estat ani´mic i de salut de la gent gran i que contribueix a l'envelliment actiu, a experimentar de l'entorn, a reviure i explicar records del barri, etc.nLa Fundació Casa Asil, per la seva singularitat com a residència, centre de dia i escola en un mateix recinte, ja fa molts anys que promou el voluntariat i les activitats entre gent jove i gent gran. Per això de seguida es va sumar al projecte En Bici sense Edat. Després d'una més que satisfactòria prova pilot durant els mesos d'octubre i novembre del 2016 es van llençar a engegar un procés de micromecenatge per tal de poder comprar la seva pròpia bicicleta rickshaw a Dinamarca. Evidentment, l'han aconseguit.

11:55 h
12:35 h

Una auténtica vida de perros

Durant una acampada, un nadó és separat de la seva família. Després de ser educat per llops durant 20 anys, el petit home és trobat per la Penny, qui el porta de tornada amb la família. Allà intenten integrar-lo de nou amb els humans, però l'alegria dels seus pares contrasta amb la preocupació del seu germà Henry, fins al moment únic hereu de la fortuna familiar.

12:35 h
14:00 h

L’edició del migdia fa una mirada àgil i amb ritme de què passa a la ciutat.

veure'n més informació
14:00 h
14:25 h

Sigui a través del ball, la dansa o el moviment vital i espontani, podem posar més atenció al nostre cos, permetre que ens parli i escoltar-lo. Tenir consciència del cos és cuidar la salut i connectar-nos amb la vida. En aquest Deuwatts parlem de cos i moviment amb Lali Ayguadé, ballarina i coreògrafa; Lluís Alonso, membre del Patronat de la Fundació Seitai Barcelona; Andrés Waksman, director artístic i especialista en moviment autèntic; Jordi Cortés, ballarí i coreògraf de tallers de dansa integrada i Rocío Galindo i Joan Manuel Chouciño, que ens expliquen el projecte “Sóc so i moviment” a l’Escola Bressol Pi del Soldat de Sant Pol de Mar.

veure'n més informació
14:25 h
14:55 h

Una nova generació comença a entrar al món cultural i laboral: se’ls anomena generació Z i han estat educats en l’ecosistema digital des de naixement. Les pantalles, les xarxes socials i el llenguatge d’internet són el seu medi natural i sembla que això pot suposar un canvi en la manera de veure i relacionar-se amb el món, una transformació molt marcada respecte a generacions anteriors. Quines són les seves prioritats? Com consumeixen? Què pensen dels partits polítics tradicionals? En aquest episodi, capturem les particularitats d’aquesta generació de nadius digitals des de diferents perspectives i ens preguntem com canviaran el món quan tinguin el poder per fer-lo.

veure'n més informació
14:55 h
15:25 h

Després de la publicació d'un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat el 2100, en Cyril Dion, la Mélanie Laurent i un equip de quatre persones visiten 10 països per investigar les causes de la catàstrofe i, sobretot, la forma d'evitar-la. Durant el seu viatge, es troben pioners que reinventen l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia i l'educació. Acabat el seu treball, comencen a albirar la possibilitat que sorgeixi un nou món: el món de demà.

15:25 h
17:25 h

Slow observant a Cristòfor Colom. O més ben dit al seu “alter ego”, en Josep. Les escultures humanes són des de fa molts anys un dels elements més característics de la Rambla de Barcelona.nUna nena petita li tira fascinada una moneda als peus i... de cop i volta pren vida i li indica amablement a on es troba Amèrica. És un moment, un joc, un selfie, una broma. En Josep intenta sempre interactuar amb la gent que se li apropa, robar-los un somriure amb quatre paraules i tres gestos. Genera bon rotllo.nHi ha moments en que les estàtues tenen una afluència de persones mirant i fent fotografies impressionant, en canvi, n’hi ha altres en que ningú s’hi fixa, com si realment ja formessin part del mobiliari urbà.nCada setmana milers de fotografies. Fotografies entre desconeguts. Fotografies amb artistes irreconeixibles de Barcelona per emportar-se un record de la ciutat. Amb en Josep, a més a més t'emportes un bon moment.

17:25 h
17:50 h

Nit temàtica Imatges

17:50 h
18:25 h

Nightcrawler és productor musical de la synthwave per excel·lència, però seria reduccionista enfocar-lo només amb això. Reconegut internacionalment per participar en el documental 'The rise of the synths' la seva música obscura i cinematogràfica fa des del 2012 que esnmou per amostferes, sempre nocturnes, que van del giallo a l'era espacial, i del darkwave al synthpop. Ha publicat tant a discogràfiques internacionals (Electric Dream Records, lectronic Purification Records, etc.) com al seu propi segell, Nightcrawler Music. Avui ensnpresenta en exclusiva la seva última referencia, 'Visionary' (2020), que és un viatge cap als camins més ocults de la psique del seu autor en cançons com 'Limbo', 'Hellgate', 'Nemesis' o 'Gain therapy'.

veure'n més informació
18:25 h
18:55 h

La Família Barris cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l'altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l'habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d'actualitat que preocupen tots els barcelonins.

veure'n més informació
18:55 h
20:00 h

Playground Love

Música independent, humor i modernitat es barregen entre els ingredients de "Pop ràpid". Dirigida i escrita per Marc Crehuet, "Pop ràpid" gira al voltant de les històries del Fede i l'Albert, els components de The Frederics. Després de fracassar una vegada i una altra, continuen intentant fer-se un lloc a l'escena musical catalana, costi el que costi, tant si cal seduir una crítica musical, com estafar una productora o gravar un tema de "reggaeton".nInstal·lats a l'Estraperlo, la sala de concerts per on desfilen una peculiar galeria de "moderns" atrapats en el món de la nit i les aparences, busquen trobar el seu camí sota la perplexa i irònica mirada del Toni, el cambrer, el confessor i el nostre còmplice en aquesta àcida i original "sitcom" plena d'humor i actuacions musicals.

20:30 h
21:00 h

Una auténtica vida de perros

Durant una acampada, un nadó és separat de la seva família. Després de ser educat per llops durant 20 anys, el petit home és trobat per la Penny, qui el porta de tornada amb la família. Allà intenten integrar-lo de nou amb els humans, però l'alegria dels seus pares contrasta amb la preocupació del seu germà Henry, fins al moment únic hereu de la fortuna familiar.

21:00 h
22:25 h

Després de la publicació d'un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat el 2100, en Cyril Dion, la Mélanie Laurent i un equip de quatre persones visiten 10 països per investigar les causes de la catàstrofe i, sobretot, la forma d'evitar-la. Durant el seu viatge, es troben pioners que reinventen l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia i l'educació. Acabat el seu treball, comencen a albirar la possibilitat que sorgeixi un nou món: el món de demà.

22:25 h
00:25 h

Últim episodi de la temporada! Després d'avortar, la Marta torna a casa d'en Lluc per posar punt i final a la seva relació. En canvi, l'Isam i en Miki es donen una segona oportunitat. La Martina i la Gal·la també, tot i que enviaran a les MG de "vacanxarxes". Al Dani no li calen unes copes de més per disculpar-se amb la Yuh. L'Andrés està feliç, ha descobert la seva vocació i per fi estan sortint amb la Mei. Però gestionar una relació poliamorosa és més complicat del que pensava... La Cris i la Carla se sinceren l'una amb l'altra per salvar la seva amistat. Aconseguiran deixar anar tot el que tenen a dins?

veure'n més informació
00:25 h
00:55 h

Nightcrawler és productor musical de la synthwave per excel·lència, però seria reduccionista enfocar-lo només amb això. Reconegut internacionalment per participar en el documental 'The rise of the synths' la seva música obscura i cinematogràfica fa des del 2012 que esnmou per amostferes, sempre nocturnes, que van del giallo a l'era espacial, i del darkwave al synthpop. Ha publicat tant a discogràfiques internacionals (Electric Dream Records, lectronic Purification Records, etc.) com al seu propi segell, Nightcrawler Music. Avui ensnpresenta en exclusiva la seva última referencia, 'Visionary' (2020), que és un viatge cap als camins més ocults de la psique del seu autor en cançons com 'Limbo', 'Hellgate', 'Nemesis' o 'Gain therapy'.

veure'n més informació
00:55 h
01:25 h

Una nova generació comença a entrar al món cultural i laboral: se’ls anomena generació Z i han estat educats en l’ecosistema digital des de naixement. Les pantalles, les xarxes socials i el llenguatge d’internet són el seu medi natural i sembla que això pot suposar un canvi en la manera de veure i relacionar-se amb el món, una transformació molt marcada respecte a generacions anteriors. Quines són les seves prioritats? Com consumeixen? Què pensen dels partits polítics tradicionals? En aquest episodi, capturem les particularitats d’aquesta generació de nadius digitals des de diferents perspectives i ens preguntem com canviaran el món quan tinguin el poder per fer-lo.

veure'n més informació
01:25 h
01:55 h

S’ha apagat la torxa i ens envolta la fosca. La por no trigarà a arribar. Seguirem a un dimoni anomenat Kalic que ens portarà fins a la Marta Darnés, que va aprendre a fer front a la por transformant-se en llum; i sentirem el crit de l’Iu Cortés en una història de creixement personal excepcional.

veure'n més informació
01:55 h
02:20 h

Nit temàtica Imatges

02:20 h
02:55 h

De ser un mateix

El Robert busca ser algú amb reconeixement social, una entitat admirable, però haurà de limitar-se a acceptar que és un més dins de la grisos d’homínids que habiten Barcelona. El mecànic és potser el profeta més lúcid que el pot guiar en aquesta descoberta d’un mateix.

02:55 h
03:20 h

EL GRAN CATARRO: El 1580, els barcelonins van patir la primera gran epidèmia de grip de la qual se’n té documentació.nLA VIDA A LES BARRAQUES DEL CARMEL: Els immigrants que es van construir la seva barraca al Carmel recorden aquella època en què no tenien res i ho compartien tot.nLA PRIMERA TACA NEGRA EN L’EXPEDIENT PUJOL: La Banca Catalana va passar de ser el pal de paller de l’economia del país a convertir-se en la primera taca negra en l’expedient de Jordi Pujol.nEL TORÍN, MOLT MÉS QUE UNA PLAÇA DE TOROS: Quan anar als toros era una de les aficions preferides dels barcelonins, la Barceloneta va tenir la primera plaça estable de la ciutat, on a part de curses de braus també s’hi feien espectacles ben curiosos.nENTRE LA MÚSICA I EL FEMINISME: Al segle XIX, Clotilde Cerdà, una artista de fama mundial, va aprofitar la música per desafiar les lleis del moment i canviar el futur de les dones de la seva època.nL’ARRIBADA DEL SEMÍRAMIS: Un vaixell es va convertir en un símbol del franquisme: l’arribada al port de Barcelona del Semíramis va suposar l’acte de propaganda franquista més important de l’època.

veure'n més informació
03:20 h
03:45 h

Descobrim ballarins diversitat funcional que expressen el seu talent en espais de prestigi escènic. No ballen com a teràpia, volen ser professionals de la dansa amb cossos diferents i amb propostes estètiques que travessen les convencions.n

veure'n més informació
03:45 h
04:15 h

Revisitem la Barcelona comtal de Guifré el Pilós, Martí l’Humà, Jaume I, Ramon Berenguer III o Pere el Cerimoniós. Quins secrets s’amaguen al palau de la plaça del Rei? Per què es va extingir el Casal de Barcelona? Entrevistem la conservadora en cap del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), Júlia Beltran; el catedràtic emèrit d’Història Medieval a la UB, Salvador Claramunt; l’editor de la revista ‘Historia National Geographic’, José Enrique Ruiz Domènec i Lluc Torcal, pare prior del Monestir de Santa Maria de Poblet, on descansen bona part dels comtes de Barcelona.

veure'n més informació
04:15 h
04:40 h

Fa pocs anys que va arribar al nostre país, però cada vegada és més comú veure a persones en llocs públics practicant aquest esport. És l'Slackline i consisteix en tensar una corda per tots dos costats, lligar-la a dos arbres o a qualsevol altre element que pugui mantenir-la fixa en l'aire, i caminar sobre ella. nA primera vista pot recordar al funambulisme circense, però aquest curiós esport (catalogat com d'alt risc) disposa de diverses modalitats que compliquen encara més la seva pràctica. El trickline, per exemple, es caracteritza per la realització de salts, trucs i piruetes sobre la corda tibada, mentre que el longline consisteix a caminar llargues distàncies que han de superar els 50 metres de longitud.nEn aquest Slow hi veiem fent trickline al pro Mikel Ros (Slackline Industries), Arnau Miró, David Saleta, Eddie i també a Federico Aricò especialista en longline.

04:40 h
05:15 h

Amb els teus ulls

Un viatge al voltant del món amb la Sophie, una periodista cega excepcional. nLlocs molt coneguts, monuments valuosos i obres mestres. La Sophie no pot veure'ls. Per ella, descobrir només es pot fer a través de quatre dels cinc sentits: tacte, olfacte, gust i oïda. Així, la Sophie proposa una visió única, una nova perspectiva; una percepció que durà la gent que hi veu a qüestionar-se la seva manera de descobrir nous llocs.

05:50 h
06:20 h

Nightcrawler és productor musical de la synthwave per excel·lència, però seria reduccionista enfocar-lo només amb això. Reconegut internacionalment per participar en el documental 'The rise of the synths' la seva música obscura i cinematogràfica fa des del 2012 que esnmou per amostferes, sempre nocturnes, que van del giallo a l'era espacial, i del darkwave al synthpop. Ha publicat tant a discogràfiques internacionals (Electric Dream Records, lectronic Purification Records, etc.) com al seu propi segell, Nightcrawler Music. Avui ensnpresenta en exclusiva la seva última referencia, 'Visionary' (2020), que és un viatge cap als camins més ocults de la psique del seu autor en cançons com 'Limbo', 'Hellgate', 'Nemesis' o 'Gain therapy'.

veure'n més informació
06:20 h
06:50 h

Últim episodi de la temporada! Després d'avortar, la Marta torna a casa d'en Lluc per posar punt i final a la seva relació. En canvi, l'Isam i en Miki es donen una segona oportunitat. La Martina i la Gal·la també, tot i que enviaran a les MG de "vacanxarxes". Al Dani no li calen unes copes de més per disculpar-se amb la Yuh. L'Andrés està feliç, ha descobert la seva vocació i per fi estan sortint amb la Mei. Però gestionar una relació poliamorosa és més complicat del que pensava... La Cris i la Carla se sinceren l'una amb l'altra per salvar la seva amistat. Aconseguiran deixar anar tot el que tenen a dins?

veure'n més informació
06:50 h
07:20 h