aturada L1
reforç presons
petició presó veïna
triangle lúdic
canvi hora
12-M
BCN Eurovision
tdt
Bàsics
ràdio
Radio Africa (R)
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
19 de març de 2024
gastronomia
El Passeig de Gourmets tanca amb èxit de públic i serveix prop de 8.000 platets
17 de març de 2024
La febre pel xuixo continua: cues a la Pastisseria Triomf una setmana després de ser premiada
16 de març de 2024
El restaurant Murivecchi celebra 20 anys consolidat com un referent de la cuina napolitana
18 de març de 2024
Com fer un pastís de Sant Jordi? Recepta fàcil per fer a casa
15 de març de 2024
El Gremi de Pastisseria preveu vendre 800.000 mones de Pasqua aquest 2024
Recepta de pa de Sant Jordi per fer a casa: Guia pas a pas
Tres germans obren al Gòtic la primera botiga de graffa napolitana, dolç italià cobert de sucre i farcit
13 de març de 2024
Els millors croissants, pans de pagès, coques, panettone i xuixos que pots trobar a Barcelona | MAPA
El forner Daniel Jordà i l’equip de Panes Creativos fan la millor mona de Pasqua Tradicional 2024
12 de març de 2024
El millor xocolater del món arriba a l’hotel Mandarin Oriental amb cinc propostes de berenar per 9 €
Febre pel xuixo al Poblenou: llargues cues per tastar el millor del món a la Pastisseria Triomf
11 de març de 2024
Bunyols de Quaresma, la recepta de Setmana Santa per triomfar a la taula: Com fer bunyols de vent?
Recepta de la mona de Pasqua per fer-la amb nens i a casa
La Pastisseria Triomf, al Poblenou, guanya el premi al millor xuixo del món del 2024
5 de març de 2024
13 platets que pots tastar al passeig de Gràcia durant el Passeig dels Gourmets 2024 de Barcelona
La proposta gastronòmica de l’Agreste, un restaurant del barri del Coll, aconsegueix un sol Repsol
6 de març de 2024
Els flequers publiquen un receptari amb el pa com a protagonista per incentivar-ne el consum
9 de març de 2024
El Poble Espanyol acull el 9 i 10 de març el Gastro Fest Km0, una oda al producte de proximitat
28 de febrer de 2024
Tres restaurants de Barcelona entren per sorpresa a la Guía Michelin 2024
26 de febrer de 2024
Raül Balam Ruscalleda: “L’avi Ramon i jo vam inaugurar la ronda del Litoral”