Cinema

Fuego en el mar

data reemisió
Dijous a les 15:30h

Sinopsi

L'illa de Lampedusa és el punt més meridional d'Itàlia, que des del 1990 ha esdevingut un lloc massiu de desembarcament d'immigrants il·legals procedents de terres africanes. En poc més de 20 anys, més de 20.000 persones s'han ofegat durant la travessia per assolir el que per a molts suposa via d'entrada a Europa, i que els hauria de permetre escapar de la guerra i la gana.

Director
Gianfranco Rosi

Repartiment

Any
2016

Durada
106 min

País
Itàlia

Productora
Stemal Entertainment

Night and day
Sinopsi

Narra la història d'un miner (Liu Lei) que, molt unit a la família del seu mestre, acaba ficant-se al llit amb la dona d'aquest. Quan el mestre mor a la mina, un sentiment de culpa l'envaeix i emprèn diverses accions per afrontar-lo.

Director
Wang Chao

Repartiment
Lei Liu, Sun Guilin, Lan Wang, Xiao Ming, Wang Zheng, Zhang Guangjie

Any
2004

Durada
89 min

País
Xina

Productora
China Film Group Corporation

Gènere
Drama

Contra la pared

data reemisió
Diumenge a les 01:05h

Sinopsi

Després d’haver intentat suïcidar-se, en Cahit, un turc-alemnay de quaranta anys, alcohòlic i toxicòman, ha estat ingressat a la planta de psiquiatria. En Sibel, una noia turca de 20 anys que ha nascut a Hamburg, li agrada massa la vida per ser una bona musulmana. També va intentar suïcidar-se per fugir de la presó de reixes humanes que la seva família, molt creient i respectuosa de les tradicions, havia aixecat al seu entorn. Frustrat el suïcidi, només veu una possibilitat per alliberar-se de la seva família: casar-se amb en Cahit.

Director
Fatih Akin

Repartiment
Birol Ünel, Güven Kiraç, Zarah Jane McKenzie, Stefan Gebelhoff, Catrin Striebeck, Francesco Fiannaca.

Any
2004

Durada
117 min

País
Alemanya

Productora
ARTE

Gènere
Drama

Midsommar

data reemisió
Dilluns a les 00:00h

Sinopsi

Una parella nord-americana que no està passant pel seu millor moment va amb uns amics al Midsommar, un festival d'estiu que se celebra cada 90 anys en un llogaret remot de Suècia. El que comença com unes vacances de somni en un lloc on el sol no es pon mai, a poc a poc es converteix en un fosc malson quan els misteriosos vilatans els conviden a participar en les seves pertorbadores activitats festives.

Director
Ari Aster

Repartiment
Florence Pugh, Jack Reynor, Will Poulter, William Jackson, Ellora Torchia, Archie Madekwe, Anna Astrom.

Any
2019

Durada
141 min

País
EUA

Productora
B-Reel Films

Gènere
Terror

Caza al asesino

data reemisió
Dilluns a les 15:35h

Sinopsi

El Jim Terrier és un espia internacional que ha estat traït per la pròpia organització per a la qual treballava, raó per la qual decideix deixar enrere el seu passat i començar una nova vida casant-se amb la seva xicota. Però els seus plans es truncaran quan s'adoni que els seus caps i antics companys van darrere seu i no pararan fins a veure'l mort.

Director
Pierre Morel

Repartiment
Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem, Ray Winstone, Mark Rylance, Jasmine Trinca, Peter Franzén.

Any
2015

Durada
111 min

País
Regne Unit

Productora
Nostromo Pictures

Gènere
Thriller

King Kong

data reemisió
Dimarts a les 15:30h

Sinopsi

Durant la depressió un director de cine, Carl Denham, busca desesperadament una dona per protagonitzar la seva pròxima obra. Al port un vaixell està llest per marxar cap a un destí desconegut i amb una càrrega inusual. La nit anterior a la sortida troben per fi a la noia. El lloc del rodatge resulta ser una desconeguda illa de Sumatra cartografiada pel capità d’un vaixell norueg, en la que hi ha una muralla que protegeix als indígenes d’una fabulosa bèstia, King Kong -la vuitena maravella del món-. Quan els natius veuen a Ann Darrow, una rossa a la que anomenen ”noia d’or”, la rapten per oferir-la al monstre. Paral.lelament Denham captura al Goril.la en el seu afany per recuperar a la noia, i el seu proper lloc estarà en un espectacle de fira.

Director
Merian C. Cooper

Repartiment
Fay Wray, Robert Armstrong, Bruce Cabot, Frank Reicher, Sam Hardy, Noble Johnson, Steve Clemente, James Flavin i Russell Saunders.

Any
1933

Durada
96 min

País
EUA

Productora

Gènere
Terror

La duquesa

data reemisió
Dimecres a les 15:30h

Sinopsi

Anglaterra, segle XVIII. Bella, sofisticada i adorada pel poble, la Georgiana (Knightley) va ser la dona més fascinant de la seva època. Casada molt jove amb un dels homes més rics d'Anglaterra, el duc de Devonshire (Fiennes), va ser confident íntima de ministres i va mantenir relacions excel·lents amb la casa reial. Va arribar a ser també una icona de la moda i la seva influència al Partit Liberal va ser notable.

Director
Saul Dibb

Repartiment
Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, Charlotte Rampling, Hayley Atwell, Simon McBurney, Aidan McArdle, John Shrapnel.

Any
2008

Durada
100 min

País
Regne Unit

Productora
Paramount Vantage

Gènere
Biogràfic

Barcelona abans que el temps ho esborri

data reemisió
Dijous a les 15:30h

Sinopsi

'Barcelona, abans que el temps ho esborri' és un retrat en primera persona d'una família de l'alta burgesia de la Barcelona del segle XX, els Baladía. Un retrat personal del segle XX a través dels records de Javier Baladía, que ens trasllada als moments d'esplendor d'una elit cosmopolita, que va invertir generosament en el floriment de la seva cultura i que va impulsar tota una època. El llegat d'una burgesia que ha fet de la Barcelona d'avui un referent internacional.

Director
Mireia Ros

Repartiment

Any
2010

Durada
95 min

País
Espanya

Productora
Promarfi Futuro 2010

Gènere

Song Lang
Sinopsi

Saigon, a la dècada de 1980. Linh Phung és l’estrella d’una companyia itinerant de cai luong (òpera popular tradicional) i està molt endeutat amb un prestamista anomenat Dung, “Thunderbolt”. Tot i no tenir aparentment res en comú, els dos estableixen una relació jugant a un videojoc i descobreixen que pensen de manera similar i molts punts de connexió. Linh Phung sap que una vida ben viscuda és necessària pel seu art i Dung anhela l’art per tornar a una vida més digna de ser viscuda. La història, arrelada en el fatalisme i la fatalitat, està inspirada en l’estructura narrativa clàssica de l’òpera vietnamita. La pel·lícula es va presentar al Göteborg Film Festival 2019, al Tallinn Black Nights Film Festival 2018 i al Hawaii International Film Festival 2018, i va guanyar el Premi Tokyo Gemstone al Tokyo International Film Festival 2018.

Director
Leon Le

Repartiment
Kim Chi, Vu T. Le Thi, Phuong Minh, Huynh Ngoc, Bao Chau Nguyen, Lien Binh Phat, Kim Phuong, Huu Quoc, Tu Quyen, Hoang Sang, Hong Sap, Kim Long Thach, Tu Thanh.

Any
2018

Durada
102 min

País
Vietnam

Productora
Studio 68

Gènere
Drama

Mi hermosa lavandería

data reemisió
Diumenge a les 00:45h

Sinopsi

Retrat de l'Angleterra dels anys vuitanta através de la relació d'un jove pakistani i un company d'escola blanc, que decideixen portar endavant d'un negoci en una zona de la perifèria londinenca.

Director
Stephen Frears

Repartiment
Saeed Jaffrey, Roshan Seth, Daniel Day-Lewis, Gordon Warnecke,Derrick Branche, Rita Wolf, Souad Faress, Richard Graham, Winston Graham, Shirley Ann Field, Charu Bala Chokshi, Dudley Thomas, Garry Cooperm, Persis Maravala i Neil Cunningham.

Any
1985

Durada
94 min

País
Regne Unit

Productora
Channel Four Films

Gènere
Drama

Maurice

data reemisió
Diumenge a les 23:35h

Sinopsi

Gran Bretanya, principis del segle XX. Quan el jove Maurice (James Willby) va a la Universitat, s’enamora del Clive (Hugh Grant), un dels seus companys de classe. Junts viuen una aventura que mantenen en secret. Tot i això, el Clive, per evitar xerrameques i normalitzar la seva vida, decideix casar-se amb una jove. El Maurice, per part seva, seguirà mantenint relacions secretes amb altres homes, encara que no serà el mateix.

Director
James Ivory

Repartiment
Hugh Grant, Simon Callow, James Wilby, Denholm Elliott, Ben Kingsley, Rupert Graves, Barry Foster, Patrick Godfrey.

Any
1987

Durada
135 min

País
Regne Unit

Productora
Merchant Ivory Productions

Gènere
Drama

Topical spanish
Sinopsi

El Jesús s'escapa d'un seminari i decideix viure independentment. A través d'un anunci al diari, s'assabenta que busquen gent per formar un grup de música moderna. Després de molts exàmens, el desqualifiquen juntament amb tres altres nois joves. Però l'Alicia, una noia emprenedora que observa els exàmens, decideix formar un grup amb tots ells.

Director
Ramón Masats

Repartiment
Víctor Petit, Guillermina Motta, Maria Zaldívar, José Sazatornil, Jesús Seminario, Jordi Bofill, José Castillo.

Any
1971

Durada
87 min

País
Espanya

Productora
Estela Films

Gènere
Comèdia