Valents escalfa motors per a la campanya per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. La candidata, Eva Parera, ha revelat el cartell i lema d’aquesta cursa electoral: “Barcelona, gran de nou”. Es tracta d’un lema que, tot i recordar al lema de Donald Trump “Make America great again”, asseguren que s’inspira en la campanya del 1980 de Ronald Reagan “Let’s make America great again”. “Ens sentim identificats amb aquella campanya, hi havia un context de molta inflació i amb l’amenaça del comunisme que avançava, com ara, que avança a Catalunya i a tot Espanya”, ha dit Parera. “Reagan va guanyar les eleccions, esperem tenir la mateixa sort”, ha afegit la candidata de la formació.

En una xerrada informal amb els mitjans de comunicació, la candidata i altres membres del partit han assegurat que els preocupa l’estat de Barcelona: “Abans sorties pel món i deies que eres de Barcelona i tothom t’envejava, avui gairebé et donen el condol i hem de tornar a fer que Barcelona sigui gran“, ha afirmat la candidata de la formació. Parera també ha assenyalat a qui considera el seu rival polític: “Colau és la nostra adversària, juntament amb Collboni i Maragall, que són els responsables del desastre que han fet a la ciutat, i Trias, que té una llista amb exconsellers del govern de Quim Torra”. Parera ha qualificat el govern de Colau de “profundament nociu” per a Barcelona.

“No som hereus de Valls”

Valents considera que la dreta no està fraccionada perquè els vots de Ciutadans i el PP van a la baixa i la formació de Parera es reivindica com la referència dels votants de centredreta. “Votar amb el nas tapat no funciona, volem retornar la il·lusió a la gent que es va quedar a casa i que no va votar a les darreres eleccions”, ha dit. Sobre el passat del seu mateix partit, Eva Parera ha assegurat que no són els hereus de Valls. “Soc una candidata molt diferent a Manuel Valls i aquest projecte no és una herència de res”, ha sentenciat.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?