porra eleccions municipals 2023 barcelona

Ha arribat el moment de fer la porra de les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. Juga amb l’eina de betevé i representa-hi la teva predicció sobre com es repartiran els 41 regidors de l’Ajuntament després dels comicis del 28-M. Qui guanyarà? Quins partits entraran dins del consistori i qui en quedarà fora? Fes la teva porra particular amb la teva predicció de resultats del 28-M tantes vegades com vulguis! També la pots compartir a xarxes amb el hashtag de #municipals2023betevé.

Si estàs consultant aquestà pàgina des d’un mòbil i no veus correctament l’eina de la porra, clica aquí!

Porra de les eleccions municipals 2023: juga-hi!

L’eina de betevé et permet fer la porra de cara al 28-M. Situa’t a sobre del nom de cada partit i clica a sobre de les fletxes per sumar o restar regidors a cada partit. Cada cop que afegeixis o treguis un regidor, veuràs que el comptador total canviarà perquè sàpigues quantes cadires et falten per repartir entre la resta de formacions. Tens l’opció de deixar els marcadors a zero si consideres que una formació o candidat no entrarà a l’Ajuntament després del 28 de maig.

Els partits a qui pots atorgar regidors a la porra de betevé són aquells que actualment tenen representació a l’Ajuntament de Barcelona o els considerats grups significatius (que ja han estat al consistori i/o tenen representació en altres institucions). Són els següents:

Si ho desitges, pots comparar els resultats amb la mitjana d’altres usuaris que han fet la porra: només has d’esperar entre 10 i 20 segons després d’haver fet la teva porra per veure els resultats. També pots fotografiar la teva predicció i compartir-la a les xarxes socials amb els teus contactes.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?