previsió actual
avui matí
30 ºC
22 ºC
avui tarda
30 ºC
22 ºC
demà matí
31 ºC
23 ºC
demà tarda
31 ºC
23 ºC
dimarts
30 ºC
24 ºC
dc.
28 ºC
23 ºC
dj.
27 ºC
22 ºC
dv.
28 ºC
22 ºC
ds.
27 ºC
21 ºC
La previsió
Màximes a tocar dels 30 ºC

Diumenge ens durà un temps novament assolellat, tot i que amb més presència de núvols alts i mitgencs durant la tarda. No ha de ploure i, de fet, tot i els núvols, les temperatures tiraran amunt tant de dia com de nit. Tornaran les nits tropicals arreu i les màximes al voltant dels 30 ºC

Marcos Amores
@marcosamores
22,2 ºC
mínima
22,2 ºC
màxima
24,3 ºC
humitat
55%
precipitacions
0,0mm
vent
0,0km/h
sortida sol
6.23
posta sol
21.28

Mapa de contaminació (NO2)

Consulta el mapa de contaminació per diòxid de nitrogen en temps real a Barcelona. La qualitat de l’aire a tots els carrers de la ciutat.

Dades operades i validades mensualment per Lobelia Earth i KNMI.

Quina temperatura fa ara mateix?

Mira el termòmetre ara mateix a Barcelona i consulta la temperatura màxima i mínima prevista per avui, demà i els propers set dies.

Quin nivell de contaminació hi ha avui?

betevé aposta per informar sobre la contaminació urbana amb una eina desenvolupada per Lobelia que permet saber en tot moment quina és la qualitat de l’aire a la ciutat, els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) i l’evolució prevista al llarg de les properes hores. Consulta el mapa de la contaminació a Barcelona a temps real.

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Tant si et quedes a casa com si marxes, aquí pots consultar la previsió del temps per al proper cap de setmana a Catalunya i a Barcelona. Planifica les activitats a l’aire lliure o a cobert mirant el mapa de ‘btv el temps’.

Quin és l’estat de les platges de Catalunya?

Consulta a temps real quina bandera oneja a cada platja de Barcelona i Catalunya per saber si està permès el bany. Coneix l’última hora de l’estat de les platges i quin temps fa al territori.

Què fer quan fa calor?

Quan arriba la calor, les llars s’escalfen i es fa difícil mantenir una temperatura adequada. Es recomana abaixar les persianes de dia, per evitar que el sol entri a casa, i apujar-les de nit. Què cal fer, però, amb les finestres? Depèn de la temperatura exterior i el llindar es troba en els 33 graus.