previsió actual
avui matí
12 ºC
6 ºC
avui tarda
12 ºC
6 ºC
demà matí
12 ºC
6 ºC
demà tarda
12 ºC
6 ºC
dissabte
11 ºC
5 ºC
dg.
14 ºC
5 ºC
dl.
12 ºC
5 ºC
dm.
13 ºC
5 ºC
dc.
12 ºC
6 ºC
La previsió
Dijous amb dues cares: matí més ennuvolat i tarda radiant

Dijous ens llevarem amb núvols baixos força abundants que també es podran barrejar amb bancs de boira cap a Vallvidrera, El Rectoret o les Planes. A mesura que avanci el matí els núvols s'aniran trencant i progressivament anirà sortint el sol. A migdia quedaran els núvols circumscrits cap a Collserola i barris de muntanya, on encara parlarem d'ambient variable. Més sol a migdia al centre i part baixa. Aquest cel serè s'imposarà al llarg de la tarda arreu, tot i que pot quedar algun núvol cap a Collserola. Les temperatures mínimes seguiran fredes, especialment al sector del Besòs, mentre que les màximes es mantindran entre els 11 i els 13ºC. Divendres quedaran restes de núvols baixos i dissabte toquen fons les temperatures màximes, amb valors de 10 a 12ºC a migdia. ontinuaran passejant-se pel cel de Barcelona al llarg de la tarda, per bé que encara permetran la presència d'estones de sol. Es faran més espessos al vespre. Els núvols i la humitat mantindran la sensació de fredor marcada. Dijous amb més estones de cel clar en espera d'un divendres canviant i més hivernal.

Roger Solé
@rog_sole
6,8 ºC
mínima
6,8 ºC
màxima
8,3 ºC
humitat
73%
precipitacions
0,0mm
vent
11,3km/h
sortida sol
8.13
posta sol
17.52

Mapa de contaminació (NO2)

Consulta el mapa de contaminació per diòxid de nitrogen en temps real a Barcelona. La qualitat de l’aire a tots els carrers de la ciutat.

Dades operades i validades mensualment per Lobelia Earth i KNMI.

Quina temperatura fa ara mateix?

Mira el termòmetre ara mateix a Barcelona i consulta la temperatura màxima i mínima prevista per avui, demà i els propers set dies.

Quin nivell de contaminació hi ha avui?

betevé aposta per informar sobre la contaminació urbana amb una eina desenvolupada per Lobelia que permet saber en tot moment quina és la qualitat de l’aire a la ciutat, els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) i l’evolució prevista al llarg de les properes hores. Consulta el mapa de la contaminació a Barcelona a temps real.

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Tant si et quedes a casa com si marxes, aquí pots consultar la previsió del temps per al proper cap de setmana a Catalunya i a Barcelona. Planifica les activitats a l’aire lliure o a cobert mirant el mapa de ‘btv el temps’.

Quin és l’estat de les platges de Catalunya?

Consulta a temps real quina bandera oneja a cada platja de Barcelona i Catalunya per saber si està permès el bany. Coneix l’última hora de l’estat de les platges i quin temps fa al territori.

Què fer quan fa calor?

Quan arriba la calor, les llars s’escalfen i es fa difícil mantenir una temperatura adequada. Es recomana abaixar les persianes de dia, per evitar que el sol entri a casa, i apujar-les de nit. Què cal fer, però, amb les finestres? Depèn de la temperatura exterior i el llindar es troba en els 33 graus.