previsió actual
avui matí
25 ºC
19 ºC
avui tarda
25 ºC
19 ºC
demà matí
26 ºC
19 ºC
demà tarda
26 ºC
19 ºC
dijous
24 ºC
18 ºC
dv.
26 ºC
18 ºC
ds.
24 ºC
18 ºC
dg.
25 ºC
18 ºC
dl.
24 ºC
18 ºC
La previsió
Més clarianes

Dimarts amb més estones de sol, sobretot entre el matí i el migdia. Això farà que la temperatura màxima sigui més alta i pugui superar de manera puntual els 25ºC. Al vespre es tornarà a tapar i, de nit, no es descarten algunes gotes. El temps serà més inestable entre dimecres i dijous, quan els ruixats i les tempestes podran ser més freqüents i general. Ara com ara, sense calorades a la vista.

Marcos Amores
@marcosamores
18,9 ºC
mínima
18,9 ºC
màxima
20,7 ºC
humitat
75%
precipitacions
0,0mm
vent
4,8km/h
sortida sol
6.20
posta sol
21.19

Mapa de contaminació (NO2)

Consulta el mapa de contaminació per diòxid de nitrogen en temps real a Barcelona. La qualitat de l’aire a tots els carrers de la ciutat.

Dades operades i validades mensualment per Lobelia Earth i KNMI.

Quina temperatura fa ara mateix?

Mira el termòmetre ara mateix a Barcelona i consulta la temperatura màxima i mínima prevista per avui, demà i els propers set dies.

Quin nivell de contaminació hi ha avui?

betevé aposta per informar sobre la contaminació urbana amb una eina desenvolupada per Lobelia que permet saber en tot moment quina és la qualitat de l’aire a la ciutat, els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) i l’evolució prevista al llarg de les properes hores. Consulta el mapa de la contaminació a Barcelona a temps real.

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Tant si et quedes a casa com si marxes, aquí pots consultar la previsió del temps per al proper cap de setmana a Catalunya i a Barcelona. Planifica les activitats a l’aire lliure o a cobert mirant el mapa de ‘btv el temps’.

Quin és l’estat de les platges de Catalunya?

Consulta a temps real quina bandera oneja a cada platja de Barcelona i Catalunya per saber si està permès el bany. Coneix l’última hora de l’estat de les platges i quin temps fa al territori.

Què fer quan fa calor?

Quan arriba la calor, les llars s’escalfen i es fa difícil mantenir una temperatura adequada. Es recomana abaixar les persianes de dia, per evitar que el sol entri a casa, i apujar-les de nit. Què cal fer, però, amb les finestres? Depèn de la temperatura exterior i el llindar es troba en els 33 graus.