previsió actual
avui matí
14 ºC
8 ºC
avui tarda
14 ºC
8 ºC
demà matí
17 ºC
10 ºC
demà tarda
17 ºC
10 ºC
diumenge
14 ºC
9 ºC
dl.
15 ºC
8 ºC
dm.
17 ºC
9 ºC
dc.
18 ºC
9 ºC
dj.
17 ºC
10 ºC
La previsió
Divendres de sol i poc vent

Divendres serà un dia bàsicament assolellat a Barcelona. El sol es combinarà només amb algunes pinzellades de núvols prims inofensius. El vent de mestral bufarà feble a primeres hores i tendirà a encalmar de cara a la tarda. Dissabte arribarà un front havent dinat que obrirà les portes a noves ventades i a una clara baixada de la temperatura entre diumenge i dilluns.

Manel Cascante
@manelcascante
8,1 ºC
mínima
8,0 ºC
màxima
9,6 ºC
humitat
55%
precipitacions
0,0mm
vent
4,8km/h
sortida sol
8.00
posta sol
17.22

Mapa de contaminació (NO2)

Consulta el mapa de contaminació per diòxid de nitrogen en temps real a Barcelona. La qualitat de l’aire a tots els carrers de la ciutat.

Dades operades i validades mensualment per Lobelia Earth i KNMI.

Quina temperatura fa ara mateix?

Mira el termòmetre ara mateix a Barcelona i consulta la temperatura màxima i mínima prevista per avui, demà i els propers set dies.

Quin nivell de contaminació hi ha avui?

betevé aposta per informar sobre la contaminació urbana amb una eina desenvolupada per Lobelia que permet saber en tot moment quina és la qualitat de l’aire a la ciutat, els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) i l’evolució prevista al llarg de les properes hores. Consulta el mapa de la contaminació a Barcelona a temps real.

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Tant si et quedes a casa com si marxes, aquí pots consultar la previsió del temps per al proper cap de setmana a Catalunya i a Barcelona. Planifica les activitats a l’aire lliure o a cobert mirant el mapa de ‘btv el temps’.

Quin és l’estat de les platges de Catalunya?

Consulta a temps real quina bandera oneja a cada platja de Barcelona i Catalunya per saber si està permès el bany. Coneix l’última hora de l’estat de les platges i quin temps fa al territori.

Què fer quan fa calor?

Quan arriba la calor, les llars s’escalfen i es fa difícil mantenir una temperatura adequada. Es recomana abaixar les persianes de dia, per evitar que el sol entri a casa, i apujar-les de nit. Què cal fer, però, amb les finestres? Depèn de la temperatura exterior i el llindar es troba en els 33 graus.