previsió actual
avui matí
20 ºC
14 ºC
avui tarda
20 ºC
14 ºC
demà matí
21 ºC
14 ºC
demà tarda
21 ºC
14 ºC
dissabte
22 ºC
16 ºC
dg.
23 ºC
18 ºC
dl.
23 ºC
19 ºC
dm.
21 ºC
16 ºC
dc.
20 ºC
15 ºC
La previsió
Més núvols, poc risc de pluja

Dijous més insegur i de cel molt canviant a Barcelona i rodalia. No es descarta algun plugim, sobretot cap al nord de la regió metropolitana. Divendres de bon matí podria ploure en algun tram pròxim al mar, entre el Barcelonès i el Garraf. Núvols abundants al llarg del cap de setmana a causa de l'arribada de diversos sistemes frontals.

Manel Cascante
@manelcascante
20,7 ºC
mínima
13,4 ºC
màxima
21,1 ºC
humitat
51%
precipitacions
0,0mm
vent
6,4km/h
sortida sol
7.18
posta sol
17.52

Mapa de contaminació (NO2)

Consulta el mapa de contaminació per diòxid de nitrogen en temps real a Barcelona. La qualitat de l’aire a tots els carrers de la ciutat.

Dades operades i validades mensualment per Lobelia Earth i KNMI.

Quina temperatura fa ara mateix?

Mira el termòmetre ara mateix a Barcelona i consulta la temperatura màxima i mínima prevista per avui, demà i els propers set dies.

Quin nivell de contaminació hi ha avui?

betevé aposta per informar sobre la contaminació urbana amb una eina desenvolupada per Lobelia que permet saber en tot moment quina és la qualitat de l’aire a la ciutat, els nivells de diòxid de nitrogen (NO2) i l’evolució prevista al llarg de les properes hores. Consulta el mapa de la contaminació a Barcelona a temps real.

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Tant si et quedes a casa com si marxes, aquí pots consultar la previsió del temps per al proper cap de setmana a Catalunya i a Barcelona. Planifica les activitats a l’aire lliure o a cobert mirant el mapa de ‘btv el temps’.

Quin és l’estat de les platges de Catalunya?

Consulta a temps real quina bandera oneja a cada platja de Barcelona i Catalunya per saber si està permès el bany. Coneix l’última hora de l’estat de les platges i quin temps fa al territori.

Què fer quan fa calor?

Quan arriba la calor, les llars s’escalfen i es fa difícil mantenir una temperatura adequada. Es recomana abaixar les persianes de dia, per evitar que el sol entri a casa, i apujar-les de nit. Què cal fer, però, amb les finestres? Depèn de la temperatura exterior i el llindar es troba en els 33 graus.