Trobar el millor croissant de mantega, el millor panettone, el millor tortell, la millor coca, el millor pa de pagès o el millor xuixo sense moure’t de Barcelona és possible. Això sí, s’ha de passejar una mica perquè els productes estan disseminats pels forns i pastisseries de tota la ciutat, des de la Nova i l’Antiga Esquerra de l’Eixample fins a Sant Andreu, passant per Sant Gervasi – Galvany, Navas o Sants. I per què són els millors? Perquè així ho han decidit els jurats que els han escollit en les diferents edicions de concursos que organitzen, entre d’altres, el Gremi de Pastisseria de Barcelona o la plataforma Panatics.

T’ajudem amb aquest mapa interactiu en què recollim tots els forns i pastisseries amb el producte premiat assenyalant l’adreça corresponent. Els forns amb més d’una icona tenen més d’un article premiat.

Forns amb més d’un premi

Hi ha forns on hi ha més d’un producte premiat. Per exemple, a Panes Creativos, a Vilapicina i la Torre Llobeta, tenen el millor panettone 2022 però també elaboren la millor mona tradicional 2023. A L’Atelier també hi ha el millor panettone en la modalitat de xocolata 2022, la millor mona de Pasqua en la categoria de xocolata del 2023 i el millor tortell de Reis en la categoria tradicional. La millor coca de xocolata de Sant Joan es pot degustar a la pastisseria Brunells així com el millor croissant de mantega, escollit en l’edició de fa tres anys. Un altre exemple és la pastisseria Ochiai, on es ven el millor panettone del 2018 i el millor croissant de mantega del 2013. Per tant, es tracta de fer ruta i tastar i comparar i, fins i tot, elaborar un rànquing particular.

croissant pastisseria Canal