La riquesa de les espècies de la cuina xinesa, els gustos d’una cantina índia, els secrets del picant a Gàmbia i l’explicació de per què Mèxic és un exemple paradigmàtic que tot el que es pot menjar admet una dosi de picant. La fira gastronòmica Van Van Spicy prepara una edició de luxe per a aques cap de setmana a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Un dels restaurants que hi participarà és el Dos Pebrots, que farà honor al seu nom amb un falàfel i una salsa capsicum que el cuiner Takeshi Somekawa promet que serà molt picant. El Grup Kao traslladarà als fogons la riquesa en espècies de la cuina xinesa i ensenyarà en un taller com cuinar nem vietnamita. El restaurant argentí A la Estaca hi aportarà les seves graelles XXL amb una salsa chimichurri només apta per a valents.

El restaurant vietnamita Banh mi Club farà una reinterpretació de les receptes tradicionals amb toc modern i aquest cop cediran protagonisme a les variants més picants. Coneixerem també el projecte African Choise amb Binta, una apassionada de la cuina amb arrels gambianes que vol donar a conèixer la gastronomia africana amb receptes compartides per diverses generacions familiars que incorporen els picants per transformar i elevar l’experiència gastronòmica.

El joc amb el picant podrà continuar amb les postres que aportaran Pasté BCN i Sant Croi. Les entrades per accedir a la fira costen 3 € o 5 € amb consumició i inclouen got i revista. L’Antiga Fàbrica Damm es troba al carrer del Rosselló, 515.