gastronomia copa america 2024 barcelona vela

La celebració de la Copa Amèrica 2024 a Barcelona també tindrà una activitat derivada gastronòmica. El Tast a la Rambla celebra del 6 al 9 de juny la desena edició i, coincidint amb la competició, incorporarà una mostra gastronòmica dels 12 països que hi participen. No serà l’única activitat vinculada amb la gastronomia: la cuina marinera, els productes i els gustos marins també prendran protagonisme amb activitats als mercat de Barcelona entre els mesos de maig i octubre.

10è aniversari del Tast a la Rambla

Nova Zelanda, la Gran Bretanya, Itàlia, França o els Estats Units són alguns dels 12 països que competiran en la 37a Copa Amèrica Louis Vuitton. Països amb una tradició gastronòmica i culinària que podrem conèixer millor al Tast a la Rambla del 2024. La fira de la gastronomia arriba als 10 anys i ho celebra amb un format més ampli en què tastar les propostes de bars, restaurants i pastisseries barcelonins.

Còctel dedicat a la Copa Amèrica

Quan arriba el bon temps, la ciutat s’omple de festivals i mercats gastronòmics, de comerç i artesania. En molts d’aquests esdeveniments hi haurà propostes relacionades amb la Copa Amèrica. És el cas del Poblenou Wine Festival (els caps de setmana del 28 de setembre al 27 d’octubre), l’Street Food Market Barceloneta (27-29 setembre i 4-6 octubre), Barceloneta Tast (27 setembre-6 octubre), Street Food al Born (28-30 juny, 27-29 setembre), Tapa Fest (28-29 setembre) i Born Districte Gastronòmic (finals de setembre – finals d’octubre).

També es presentarà un còctel dedicat a la Copa Amèrica que es podrà degustar a totes les cocteleries de la ciutat.

La cuina del mar als mercats de Barcelona

La xarxa de mercats municipals també se sumen a la celebració de la Copa Amèrica i han programat degustacions i activitats relacionades amb la cuina marinera, els productes i els sabors del mar. Hi haurà, per exemple, una musclada popular al Mercat de les Corts el 15 de juny, una paella al de Provençals el 29 de juny, una fideuà marinera al Mercat de la Barceloneta el 5 d’octubre i una sardinada al Mercat de Santa Caterina el 14 de setembre, sense oblidar la fira Mercat de Mercats a la plaça de Catalunya del 18 al 20 d’octubre.