Falta només una setmana per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona i els partits intensifiquen l’agenda d’actes. Aquest dissabte, quatre dels candidats a l’alcaldia de Barcelona han celebrat els actes centrals de campanya: Ernest Maragall (ERC), Anna Grau (Ciutadans), Eva Parera (Valents) i Basha Changue (CUP).

Aragonès, Junqueras i Maragall, a Cornellà

Esquerra Republicana ha fet l’acte central de campanya a la Fira de Cornellà. Al míting hi participa l’alcaldable per Barcelona, Ernest Maragall, que ha demanat a Xavier Trias “no ser còmplice d’una operació d’Estat” pactant amb Jaume Collboni. També hi han intervingut el president d’ERC, Oriol Junqueras; la secretària general dels republicans, Marta Rovira, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès.

A més, hi han participat diversos alcaldables de l’àrea metropolitana, com Gabriel Rufián (Santa Coloma), Ona Martínez (Terrassa) i Raquel Albiol (Cornellà).

Grau i Carrizosa, als Jardins de Can Xiringoi

També Ciutadans ha fet l’acte central de campanya aquest dissabte al migdia, a les 12.30 h, als Jardins de Can Xiringoi, a Nou Barris. La candidata per Barcelona, Anna Grau, ha fet el míting acompanyada del president del grup parlamentari, Carlos Carrizosa i l’eurodiputada Eva Poptcheva. L’alcaldable ha reivindicat Ciutadans i ha carregat contra el transfuguisme i la corrupció.

Parera, amb els alcaldables de Girona, Tarragona i Lleida

La candidata de Valents, Eva Parera, ha fet l’acte central també a les 12 h a l’Estació de França. Ha intervingut acompanya dels altres candidats a les capitals de província: Xavier Cuadrado (Girona), Ángeles Ribes (Lleida) i Robert Hernández (Tarragona). En la seva intervenció, Parera ha estat clara: “Hem vingut a rescatar Barcelona de comunistes i nacionalistes”.

La CUP celebra l’acte central a Can Fabra

A la mateixa hora, també a les 12 h, la CUP ha fet l’acte central de campanya a la plaça de Can Fabra. La candidata per Barcelona, Basha Changue, hi ha participat acompanyada dels diputats Mireia Vehí i Carles Riera.

Actes al matí de Colau, Collboni, Trias i Sirera

La resta de candidats també han fet actes de campanya aquest dissabte al matí. Ada Colau ha intervingut en un acte al Carmel acompanyada de la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz; Xavier Trias ha celebrat un míting al Parc de l’Espanya Industrial; Jaume Collboni ha fet un acte a l’Escola Massana amb Albert Batlle, i el candidat popular, Daniel Sirera ha intervingut al Centre Cívic Vil·la Florida.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?