programa ciutadans eleccions municipals 2023 barcelona

En plena cursa electoral, s’ha fet públic el programa electoral de Ciutadans per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. Després de la crisi interna al partit per la renúncia de Luz Guilarte i d’escollir Anna Grau com a candidata per als comicis del 28 de maig, la formació política aspira a mantenir la representació al consistori, després que la gran majoria d’enquestes deixin el partit sense cap regidor.

Consulta els principals eixos del programa electoral de Ciutadans a les eleccions municipals 2023 de Barcelona.

Programa de Ciutadans a les municipals 2023: què diu?

Ciutadans basa el seu programa electoral en una rebaixa d’impostos i en fer marxa enrere en algunes de les grans obres fetes pel govern d’Ada Colau i Jaume Collboni. Per exemple, la candidatura d’Anna Grau proposa rebaixar l’IBI un 15 %, eliminar la taxa de residus del rebut de l’aigua o reduir la taxa de terrasses un 75 %. El document també recull la incorporació de 1.500 nous agents de la policia i la gratuïtat en l’accés als centres esportius municipals per a majors de 65 anys.

En matèria d’urbanisme, Cs proposa “aturar l’urbanisme tàctic de Colau”, cobrir les rondes, permetre que les motos puguin anar pel carril bus i construir aparcaments dissuasoris a l’entrada de Barcelona.

PDF del programa de Cs el 28-M

Altres programes electorals del 28-M

Aquí pots consultar altres programes electorals del 28-M:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?