Xavier Trias ha reivindicat l‘esperit de pacte i col·laboració de la seva candidatura i ha volgut recordar que això és una herència de l’antiga formació política de què va formar part, Convergència Democràtica de Catalunya. L’exalcalde ha criticat que l’actual govern municipal estan “tot el dia amb la confrontació” i per això ha dit que “s’ha de buscar la col·laboració i l’entesa”, afegint “això és ser de convergència”, per acabar amb un “doncs foteu-vos!”, dirigit als qui critiquen la vinculació de la seva candidatura amb CDC.  

El candidat de Trias per Barcelona a les eleccions municipals 2023 a Barcelona insisteix que és l’única alternativa real per evitar que Ada Colau torni a ser alcaldessa de la ciutat. Ha recordat als votants que “si no vols Colau no pots votar ni Colau, ni Collboni”, i ha assegurat que és l’única alternativa que garanteix que Colau no governarà.

Trias ho ha dit des d’un acte territorial al distrticte de Sants-Montjuïc, des d’on ha aprofitat per demanar que la Zona Franca, “la zona industrial més important de Catalunya i potser d’Espanya, no estigui gestionada des de Madrid. També ha insitit en fer de la muntanya de Montjuïc un pol de la cultura i l’esport.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?