programa electoral cup eleccions municipals 2023 barcelona

Ja es coneix el programa electoral de la CUP a eleccions municipals 2023 de Barcelona. El 28-M ja és a tocar i la formació anticapitalista aspira a recuperar la representació a l’Ajuntament de Barcelona amb un projecte pel consistori barceloní liderat per Basha Changue, que actualment és diputada al Parlament de Catalunya.

Consulta el programa electoral de la CUP per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona.

Programa de la CUP per les municipals del 2023: què diu?

El programa electoral de la CUP per als comicis del 28 de maig es divideix en diferents qüestions de ciutat. Pel que fa a l’habitatge, proposen prohibir la participació de la Guàrdia Urbana en els desnonaments, prohibir els llançaments d’habitatges de pisos municipals a persones sense alternativa residencial o modificar la normativa de la mesa d’emergència, entre d’altres.

En matèria de mobilitat, urbanisme i espai públic, la candidatura de Basha Changue defensa impulsar una ordenança de terrasses més restrictiva, internalitzar el servei de neteja de l’Ajuntament, establir un mínim de dos metres per sentit de circulació en els carrils bici i desprivatitzar el Bicing, el TRAM i la T-Mobilitat.

PDF amb el programa de la CUP el 28-M

Altres programes electorals del 28-M

Aquí pots consultar altres programes electorals del 28-M que es coneixen fins ara:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?