llista cup eleccions municipals 2023 barcelona

La Candidatura d’Unitat Popular va presentar al setembre els 10 primers noms de la llista de la CUP per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona i la cap de llista, Basha Changue. Ara, com la resta, va presentar tota la candidatura davant la Junta Electoral de Zona el mes d’abril i el maig va proclamar-se definitivament.

En aquesta pàgina trobaràs detallats tots els noms de la llista de la CUP el 28-M. També tens disponible el seu programa electoral per a les eleccions municipals.

Els 10 primers noms

La CUP va revelar els 10 primers noms de la seva llista per a les eleccions municipals 2023 en una assemblea celebrada al setembre. Entre els perfils hi ha una representació territorial de diversos barris i també activistes veïnals, professores o extreballadores de l’Administració.

La formació actualment no té representació a l’Ajuntament. Va tenir tres regidors en el mandat 2015-2019 però en les últimes eleccions va quedar fora del ple.

Tanca la llista la portaveu de la formació al Parlament Eulàlia Reguant. En el simbòlic número 39 hi és Anna Saliente, la cap de llista de les eleccions municipals del 2019.

Pots navegar pels següents botons per veure la llista de la resta de partits:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?