llista Anna Grau eleccions municipals 2023 Barcelona Ciutadans

Consulta la llista de Ciutadans a les eleccions municipals 2023 a Barcelona. La taronja Anna Grau és la candidata del partit el 28-M, després de superar Koldo Blanco a les primàries del partit. Aquí tens els 41 noms de la llista de Ciutadans el 28-M després de la publicació definitiva de les candidatures.

També pots consultar el programa de Cs per al 28 de maig.

Anna Grau, candidata després de primàries

Fins a l’octubre Luz Guilarte es postulava com a candidata de Ciutadans per a les eleccions municipals 2023. La crisi al grup municipal va desembocar en la seva dimissió i en una falta de lideratge de la candidatura. A principis de gener, la diputada Anna Grau va fer el pas endavant i després ho va fer l’exregidor de Barcelona Koldo Blanco.

Finalment, Grau es va imposar a les primàries per un contundent 71,7 % a Blanco.

Grau ha presentat també el seu número dos, Nico Ortiz, conseller actual del partit al districte d’Horta-Guinardó i la resta de noms de la seva llista. Grau no comptarà amb els regidors actuals del Grup Municipal de Ciutadans i tanca la llista el dirigent de Ciutadans i eurodiputat Jordi Cañas.

Per consultar les novetats i els noms de les llistes de la resta de formacions polítiques pots navegar pels botons següents:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?