En l’acte central de campanya de Valents per a les eleccions municipals 2023, Eva Parera, ha enviat un missatge clar: “Hem vingut a rescatar Barcelona de comunistes i nacionalistes i donar resposta a molts catalans sistemàticament abandonats pel govern i el partit”. Uns 500 simpatitzants de Valents d’arreu de Catalunya s’han aplegat a la cafeteria de l’Estació de França per donar suport a l’alcaldable, que ha estat acompanyada pels caps de llista de Girona, Lleida i Tarragona.

A falta d’una setmana de celebrar-se les eleccions, la cap de llista de Valents se sent “il·lusionada” perquè diu que estan “fent història”. Eva Parera ha dit que Barcelona “ha perdut moltes oportunitats de desgoverns populistes” i “s’han perdut empreses, prestigi, turisme i infraestructures”. Per això, des de Valents asseguren que s’ajudarà als empresaris, emprenedors, comerciants, hotelers, restauradors, “als que matinen per treballar i als que no es conformen amb viure d’una subvenció”. L’alcaldable diu que “només un partit com Valents” són el futur de Barcelona.

Més rumba en l’acte central de campanya

Com a l’acte d’inici de campanya de Valents, la rumba també ha estat present en el míting central. L’autor de la cançó de la campanya, Due Music, ha donat el tret de sortida a les 12 h fent al·lusions, amb les lletres de les cançons, al partit polític i a l’alcaldable Eva Parera. “No puedo estar sin ti. Ay, Parera, no puedo estar sin ti. Ay, Parera”, ha interpretat Due Music fent referència a la lletra de “No puedo vivir sin ti” de Coque Malla.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?