Lot que Trias reparteix als mítings

Als actes de Xavier Trias, els assistents no se’n van a casa amb les mans buides. La candidatura ha decidit repartir obsequis de marxandatge, que els simpatitzants es troben dins d’una bossa sobre les cadires preparades per seure. Els qui assisteixen als mítings se les poden endur a casa per tenir-ne un record. El lot inclou dues cintes que poden servir de clauer, un bolígraf, un llapis i una piruleta, tot ben logotipat amb “Trias per Barcelona“, i amb els colors verd i blau que distingeixen el partit.

També s’hi inclou un fullet de resum del programa electoral, en què destaca la promesa d’impulsar una nova contracta de neteja, cobrir la ronda de Dalt, lluitar contra la pobresa infantil o recuperar el Morrot com a punt d’activitat econòmica. Són algunes de les propostes de Xavier Trias per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona.

Trias per Barcelona no és l’única candidatura que vol destacar en campanya pel marxandatge icònic. També és el cas de Barcelona en Comú, que comercialitza samarretes amb l’eslògan irònic “La culpa de todo es de Yoko Ono”, amb el nom de la cantant ratllat i substituït per Ada Colau.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?