programa psc eleccions municipals 2023 barcelona

Els grans eixos del programa electoral del PSC a les eleccions municpals 2023 a Barcelona són públics. Els socialistes van desvelar fa setmanes els eixos vertebradors per a les eleccions a Barcelona del 28 d emaig. Jaume Collboni, que va convertir-se en cap de llista del partit amb més de 700 avals, aspira a convertir-se en la força més votada. Segons Collboni, es presenta “per ser alcalde”.

Consulta el programa electoral del PSC a les eleccions municipals 2023 de Barcelona.

Programa electoral del PSC el 28-M: què diu?

El programa electoral PSC a les eleccions municipals de Barcelona recull totes les actuacions que el partit preveu fer durant el pròxim mandat, tot destacant també les accions que engegarà durant els 100 primers dies de mandat. Entre aquestes hi ha, per exemple, impulsar un acord institucional i científic sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat, millorar la neteja a Barcelona o demanar a la Generalitat l’acceleració del desplegament de més agents dels Mossos d’Esquadra a la ciutat.

En plana urbanística, una de les primeres actuacions que vol fer el PSC de Jaume Collboni és enderrocar el mur de la Model en el marc del Pla Verd Barcelona.

PDF del programa del PSC a les municipals 2023

Altres programes electorals del 28-M

Aquí pots consultar altres programes electorals del 28-M que es coneixen fins ara:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?