programa xavier trias eleccions municipals 2023 barcelona

El programa electoral de TriasxBCN per a les eleccions municipals 2023 va fer-se públic quan faltaven pocs dies per a les eleccions a Barcelona del 28 de maig. Xavier Trias, de Junts, ja va anunciar al desembre que seria candidat i ho fa 20 anys després de la seva primera candidatura l’any 2003 i d’anunciar en les darreres eleccions que es retirava de la política. En canvi, el programa electoral s’ha fet esperar fins fa poc, però ja se’n coneixen tots els detalls.

Consulta el programa electoral de Xavier Trias a les eleccions municipals 2023 a Barcelona.

Programa de Trias per a les eleccions municipals 2023: què diu?

Les 174 pàgines del programa electoral de Trias per Barcelona, com la gran majoria dels programes, divideix les seves propostes en diversos eixos en funció de l’àmbit i, també, en districtes i barris. Entre les més destacades, hi ha l’aturada de la segona fase del projecte d’implantació del tramvia per la Diagonal, la “reformulació” del carril bici i els girs del carrer d’Aragó i una avaluació de l’impacte de la superilla del Poblenou per “executar les millores necessàries”. També proposa aturar la superilla del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova.

Més enllà de l’urbanisme, altres mesures recollides en el programa són l’increment dels habitatges de dotació destinats a persones grans, ampliar les zones d’esbarjo de gossos i l’accés d’animals de companyia al transport públic i ampliar l’aeroport del Prat amb més vols intercontinentals.

PDF amb el programa de Xavier Trias el 28-M

Altres programes electorals del 28-M

Aquí pots consultar altres programes electorals del 28-M:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?