El candidat de TriasxBCN a les eleccions municipals 2023 de Barcelona, Xavier Trias, ha augurat una “victòria difícil” el 28 de maig, però ha demanat fer tots els esforços per guanyar i ser alcalde de la ciutat. “Això serà complicat, però guanyarem i ho farem molt bé“, ha dit l’exalcalde, que s’ha tornat a presentar com l’alternativa al govern de comuns i socialistes. Creu a Barcelona la gent “viu pitjor” que quan ell estava al capdavant del govern municipal. “El gran fracàs d’Ada Colau i Jaume Collboni és que la gent viu pitjor. És una vergonya“, ha dit.

En aquest sentit, Trias ha defensat que l’activitat econòmica “només té sentit si la gent viu millor”. El candidat ha pronunciat aquestes paraules el mateix dia que ha presentat Jordi Martí, número tres de la llista de Trias per Barcelona, com el proper regidor de Seguretat. Martí ha criticat el PSC per ser “part del problema” de la inseguretat a Barcelona: “Han fracassat“.

La reforma de la via Laietana: “Ha de ser un èxit”

Sobre la reforma de la via Laietana, Trias ha assegurat que s’està transformant després de les reivindicacions dels comerciants, però que ara “crea problemes”. “Pensem en el demà: estarà transformada. No com ens agradaria, però hem de pensar tots que serà un èxit. Ha de ser un èxit“, ha dit.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?