llista junts eleccions municipals 2023 barcelona

Xavier Trias ja ha presentat la llista de Trias per Barcelona per a les eleccions municipals 2023. De fet, ho han fet totes les formacions perquè el termini ha finalitzat: l’1 de maig, van proclamar-se definitivament. Per tant, no hi pot haver canvis i aquests són els membres de la llista de Xavier Trias per a les municipals 2023.

També pots consultar ja el programa de TriasxBCN per al 28 de maig.

Llista de Xavier Trias el 28-M, amb Neus Munté i Jordi Martí Galbis

En el moment de presentar-se com a candidat, a mitjan desembre, Trias ja va parlar dels números dos i tres: Neus Munté i Jordi Martí Galbis, actuals presidenta i portaveu del Grup Municipal de Junts a l’Ajuntament, seran les persones de més pes de la candidatura. Trias també comptarà amb l’actual regidor Joan Rodríguez.

Se sumen a la candidatura per a les eleccions municipals 2023 els exconsellers Damià Calvet, Ramon Tremosa i Victòria Alsina. L’alcaldable també ha reservat un espai per a Joana Ortega, exvicepresidenta del govern, al número sis, després de revalidar el pacte amb el PDeCAT i Demòcrates. La candidatura de Trias també ha fet un acord amb MésxBCN, una plataforma que inicialment es plantejava concórrer per separat.

Xavier Trias va presentar la llista completa en un acte públic a la plaça del Rei. La candidatura no porta el nom de Junts, però sí Compromís Municipal (TriasxBCN-CM) que és el paraigua sota el que es presenta Junts a tot el territori català.

Tanca la llista la periodista i diputada de Junts a Madrid, Pilar Calvo.

A les eleccions del 2019, Trias tancava la llista de Junts en el número 41. Ara n’és el número 1.

Pots navegar per les llistes de la resta dels partits a través dels enllaços següents:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?