llista barcelona comu eleccions municipals 2023

Ada Colau compta amb una llista continuista pel projecte de Barcelona en Comú per a les eleccions municipals del 2023. Els partits ja han fet el registre a la Junta Electoral de Zona i l’1 de maig les candidatures es van proclamar oficialment, així que ja no hi poden haver canvis en els membres, tret de força major.

Consulta la llista de BComú a les eleccions municipals 2023. Els comuns també han fet públic el seu programa electoral pel 28 de maig.

Una llista continuista amb alguna cara nova

Ada Colau va dir que compta amb persones “imprescindibles”, com Jordi Martí i Janet Sanz, en els números dos i tres, i suma al projecte dels comuns en el número quatre Guille López, l’impulsor de l’Eixample Respira.

També compta amb els regidors actuals Gemma Tarafa, Lucía Martin, Marc Serra i Pau Gonzàlez i noves incorporacions com són Jess González i Carolina Recio.

Tanquen la llista l’actriu Vicky Peña, el periodista i guionista conegut com Bob Pop i el geogràf i urbanista Jordi Borja.

Laura Pérez i Eloi Badia, que han acompanyat Ada Colau en els dos últims mandats, ja van avançar que aquest cop no repetirien.

Pots consultar quins són els noms de la resta de partit polítics navegant pels enllaços següents:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?