El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni (PSC), ha fet una crida a “no malbaratar” cap vot i ha apel·lat a la papereta socialista “per passar pàgina de Colau”. En un acte aquest dilluns a la Marina de Port, l’alcaldable socialista ha volgut dirigir-se als votants indecisos i a aquells descontents amb les polítiques de l’alcaldessa, Ada Colau. “No t’ho pensis: […] torna a votar socialista. Torna a confiar en nosaltres”, ha dit.

El socialista ha fet referència, sense mencionar-les, a les candidatures de Barcelona en Comú i TriasxBCN per mostrar les cares, i no les sigles, dels seus candidats (Ada Colau i Xavier Trias) a les paperetes: “No amaguem les sigles: som el PSC i la garantia del canvi i del progrés”.

Jordi Hereu torna a entrar en campanya

L’exalcalde Jordi Hereu ha tornat a entrar en campanya i ha assegurat que “el populisme d’esquerres i la dreta d’aquesta ciutat tenen més en comú del que sembla”. I ha posat d’exemple “la gran obra de Trias, la Diagonal per a ‘pijos’ i el Consell de Cent d’Ada Colau”, en què tots dos prioritzen el centre de la ciutat i no els barris, ha dit. També ha assenyalat que tant Trias com Colau tenen la seva cara a la papereta i no el logo del partit. Un fet, ha dit, que parla de la “poca substància del moviment polític”. Adreçant-se al candidat Collboni, ha reblat: “A tu no et cal posar la teva cara a la papereta, hi ha el puny i la rosa que ens identifica a tots”.

Collboni també ha rebut el suport de la presidenta del Congrés i viceprimera secretària dels socialistes a Catalunya, Meritxell Batet, que ha assegurat que Colau fa “molts anys que governa” i que, durant tot aquest temps, “ha provocat molta frustració i decepció“.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?