El candidat de TriasxBCN a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, l’exalcalde Xavier Trias, creu que Ada Colau (BComú) acceptarà qualsevol vot amb l’objectiu de ser alcaldessa i ha recordat el que va passar el 2019, quan Manuel Valls va votar a favor d’investir-la. “Qui diu que Ada Colau no serà alcaldessa amb Vox? Vox i Valls tampoc no són tan diferents: són cosins germans“, va dir Trias en l’acte de campanya de dilluns a Sant Andreu.

En aquesta línia, l’exalcalde ha apel·lat al vot útil pel canvi i evitar una altra alcaldia amb Ada Colau: “Si tu t’equivoques, manen ells“. Assegura que, en aquest tram final de les eleccions, “ara ens ho juguem tot”.

“Fem nosa a les enquestes, però el 28-M mobilitzarem la gent que vol un canvi”

Després de la publicació les darreres hores d’enquestes electorals que donen guanyadora Colau o Collboni, el número tres de la llista, Jordi Martí, ha demanat no tenir-les en compte: “No ens volen a les enquestes, fem nosa, i no n’hem de fer cas. Però el 28 de maig és l’enquesta de veritat i mobilitzarem els qui volen un canvi”.

També ha dubtat de la veracitat dels resultats dels sondejos: “Com pot ser que un 80 % dels barcelonins vulguin un canvi i Colau i Collboni guanyin les enquestes? Els que suspenen no poden tenir premi“, ha dit.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?