programa barcelona comu eleccions municipals 2023

Des de fa setmanes es coneix el programa electoral de Barcelona en Comú per a les eleccions municipals 2023. Els comuns han donat a conèixer les seves propostes per a la ciutat. L’actual alcaldessa, Ada Colau, serà la candidata de BComú per tercera vegada, després de ser l’única aspirant a ocupar el càrrec en les primàries del partit.

Consulta el programa electoral de Barcelona en Comú per a les eleccions municipals 2023 a Barcelona.

Programa de BComú per a les eleccions municipals 2023: què diu?

El programa electoral de BComú està dividit en diversos eixos: transformació econòmica i treball de qualitat, transformació urbana i lluita contra l’emergència climàtica, protecció de drets i diversitat i actuacions específiques a cada barri.

Entre les grans mesures del programa hi ha estudiar i implementar pacificacions en grans carrers com Aragó, Balmes, Urgell, Numància, avinguda de Madrid, Berlín o la travessera de les Corts, amb menys cotxes, més verd, carrils bici i millor transport públic. Els comuns també preveuen pacificar grans eixos de barri com la rambla del Carmel o l’avinguda de la Reina Maria Cristina i tots els entorns escolars de la ciutat.

Més enllà de les actuacions urbanístiques, hi ha mesures concretes com l’augment de les sancions per ocupar il·legalment l’espai públic, revocar la llicència a restauradors que incompleixin reiteradament la normativa o estudiar com fer nous habitatges assequibles en grans avingudes.

El programa de BComú el 28-M, en PDF

Altres programes electorals del 28-M

Aviat podràs consultar tots programes electorals del 28-M:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?