llista psc eleccions municipals 2023 barcelona

L’equip de Jaume Collboni va presentar la llista del PSC per a les eleccions municipals 2023 fa dies. Tot ja és definitiu, perquè el dos de maig van publicar-se les candidatures proclamades i finalment en seran 24. Aquí tens tots els noms de la llista socialista. Consulta la llista del PSC a les municipals del 2023.

També pots consultar el programa del PSC per al 28-M.

Maria Eugènia Gay, Laia Bonet, números dos i tres, i Albert Batlle, quart

Jaume Collboni compta en el número dos amb Maria Eugènia Gay. És delegada del Govern espanyol a Catalunya des del gener del 2022 i en cas de guanyar, Gay ocuparà el càrrec de tinenta d’alcaldia de Presidència, Bon Govern i Relacions Internacionals.

La candidatura també compta amb la tinent d’alcaldia de Seguretat actual, Albert Batlle, president d’Units per Avançar. El PSC ha reeditat el pacte electoral amb la formació. Batlle continuaria ocupant-se de la mateixa àrea i en cas que el PSC governi, Collboni li proposarà ser regidor de Ciutat Vella.

Jordi Valls i Lluís Rabell, fitxatges de la llista del PSC

Lluís Rabell s’incorpora a la llista com a independent i Collboni té la intenció que s’encarregui de la tinència d’alcaldia del Pla de barris i de Participació Ciutadana. Rabell ha estat activista veïnal i president de la FAVB. A les eleccions del Parlament de Catalunya del 2015 va ser el candidat dels comuns amb la marca Catalunya Sí que es Pot.

En els primers llocs de la llista, Collboni compta també amb l’expresident del Port i exalcalde de Manresa Jordi Valls.

L’alcaldable del PSC estarà acompanyat també de sis regidors actuals del PSC a l’Ajuntament de Barcelona: Laia Bonet, Albert Batlle, David Escudé, Rosa Alarcón, Xavier Marcé i Joan Ramon Riera.

Després d’anunciar els primers noms, el PSC va fer la foto oficial de la candidatura i va reivindicar la llista com la més preparada per governar Barcelona.

La resta de partits també han presentat els equips de les candidatures. Consulta’ls a través dels enllaços següents:

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?