Camp Zamora entrenament Sant Andreu

El Sant Andreu ha viscut un dia molt llarg a la prèvia del partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a la Primera RFEF. L’equip dirigit per Xavi Molist jugarà aquest diumenge contra el Zamora un partit per passar de ronda i lluitar per l’ascens de categoria. Per fer-ho, ha de defensar el 2 a 0 de l’anada. Recordem que en cas d’empat en l’eliminatòria (si el Zamora guanya per dos gols de diferència) als 90 minuts es disputaria una pròrroga i, si el marcador queda igual, passaria ronda el conjunt castellanolleonès, que ha quedat més ben classificat a la Lliga.

Vuit hores de viatge i entrenament

L’expedició quadribarrada ha sortit aquest dissabte a les vuit del matí des de l’estació de Sants. Després d’un trajecte en AVE, els jugadors han pujat a un autocar que els ha dut fins a l’hotel de concentració a Zamora. Després de descansar, l’equip s’ha entrenat a l’escenari del partit, l’Estadi Ruta de la Plata, amb capacitat per a 7.800 espectadors. Després, la plantilla ha tornat a l’hotel per descansar de cara a l’important partit de diumenge.

21:15
   

Demà, més

Fins aquí la informació del dia del Sant Andreu a Zamora. Aquest diumenge, tota la prèvia i el partit, en directe a betevé.

20:30
   

Entrenament a l’Estadi Ruta de la Plata

El Sant Andreu s’ha entrenat a l’escenari del partit, l’Estadi Ruta de la Plata

16:46
   

L’expedició del Sant Andreu ja ha arribat a l’hotel de concentració

La plantilla quadribarrada ja es troba a Zamora i descansa a les habitacions de l’hotel després d’un viatge llarg que ha començat a les vuit del matí a l’estació de Sants.

14:56
   

El Sant Andreu dina a Coreses

L’expedició quadribarrada ha parat a dinar a Coreses, un poble a 20 minuts de la destinació final, Zamora.

12:57
   

Bon ambient i bromes a l’expedició quadribarrada

Una bona mostra del bon ambient és aquesta broma que fa Gerard Oliva a Iker Muñoz després de respondre als nostres companys.

12:28
   

La convivència de la plantilla

Encara que és un viatge llarg, els quadribarrats el viuen amb il·lusió. Això sí, uns més que d’altres per la situació personal de cadascú.

12:25
   

L’expedició quadribarrada, camí de Zamora

11:50
   

Els jugadors, entretinguts a l’AVE Barcelona-Madrid

Els jugadors de la UE Sant Andreu s’han entretingut com han pogut a l’AVE Barcelona-Madrid. Uns, descansant; d’altres, amb aparells electrònics.

10:21
   

La prèvia del Zamora – Sant Andreu

Per conèixer tota la prèvia de la tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens, clica en aquest enllaç. Coneix les opinions del tècnic, Xavi Molist, i d’alguns dels jugadors de la plantilla quadribarrada.

09:32
   

L’expedició ja és a l’AVE camí de Madrid

La plantilla del Sant Andreu ha sortit aquest matí des de l’estació de Sants ben d’hora per agafar un tren en direcció a Madrid. 

09:30
   

Benvinguts a la prèvia del Zamora – Sant Andreu

Bon dia, afició quadribarrada i seguidors del futbol modest en general. Des d’aquest matí us oferirem fil per randa tot el viatge de la plantilla de la UE Sant Andreu a Zamora per al partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens a Primera RFEF. Som-hi!