La candidata de Ciutadans a l’alcaldia en les eleccions municipals del 2023, Anna Grau, ha assegurat que els pactes que es planteja el candidat socialista, Jaume Collboni, “són un culebrot veneçolà”. Grau ha fet aquestes declaracions en un acte a Pedralbes després del debat electoral del RAC1, on Collboni ha anunciat que no té intencions de pactar ni amb Colau ni amb Trias.

“Caldrà un detector de mentides”

Sobre la resta de candidats i, també en matèria de pactes postelectorals, Grau ha assegurat que “Trias pensa que té la cadira assegurada des de l’època del 3 %, i Sirera sembla ser ‘un Manuel Valls segona part’ perquè s’ofereix a qui el vulgui comprar”. La candidata de Ciutadans ha advertit que després de les eleccions caldrà anar amb un “detector de mentides”.

Garanteix que s’acabi la festa dels ocupes

Sobre la confrontació oberta a la Bonanova, Grau ha assegurat que la seva candidatura és la que garanteix que s’acabi “la festa dels ocupes” i ha afegit que “els ocupes són els colpistes de Colau”. El seu partit és, de fet, un dels que més s’ha significat en aquesta qüestió manifestant-se en contra de l’ocupació cada dimarts.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?