Xavier Trias ha ironitzat sobre el no de Jaume Collboni a pactar amb l’exalcalde que ha marcat el debat de RAC1 i ‘La Vanguardia’: “La vida és molt dura i cal paciència i sentit de l’humor. Hem de proposar-nos de dir coses que després no ens hàgim d’empassar“, ha dit el candidat de Trias per Barcelona. L’exalcalde també ha retret al socialista que posi condicions a la seva candidatura que no ha aplicat a l’hora de governar amb Ada Colau: “Hi ha gent que ha demostrat que juga brut“, ha assegurat.

Trias, sobre les ocupacions de La Ruïna i el Kubo: “Em deixen el pastís per a mi”

L’exalcalde creu que la gestió de les ocupacions de La Ruïna i el Kubo, a la Bonanova, no ha estat correcte perquè “no s’hi ha aplicat un lideratge preventiu“. Considera que “l’alcaldessa no ha fet el que li tocaria fer” i l’acusa de traslladar el problema al mandat següent: “Em deixen el pastís per a mi. Jo ja ho he viscut això, per això els demano que hi posin més seriositat i lideratge“, ha dit, en referència als aldarulls després del desallotjament de Can Vies a Sants, l’any 2007.

En ser preguntat per la unió dels tramvies per la Diagonal, Trias ha retret a Colau que potenciï el benefici de l’empresa gestora TRAM en lloc de TMB: “Enllaçar els tramvies no significa potenciar un mitjà de transport, sinó beneficiar l’empresa privada. Ho fa una alcaldessa que es diu molt progressista. És sorprenent”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?