El Mustafá i l’Elisenda s’han recuperat de l’accident que van tenir a Girona i estaran a punt per a la Trobada Nacional de Gegants d’aquest diumenge. Després de pràcticament una setmana en un taller de Solsona, els Gegants del Pi han tornat a casa i des d’aquest migdia ja es poden veure al Born Centre Cultural. Allà els han rebut molts barcelonins, també han aprofitat l’ocasió per visitar la resta de gegants que participaran en la celebració dels 600 anys de tradició gegantera a Barcelona.

“Una muntanya russa d’emocions”

Segons ha explicat la colla a les xarxes socials, “aquests dies han estat una muntanya russa d’emocions, però per sort tot ha acabat bé”. La Laura Antón ha assegurat que no queda ni rastre dels desperfectes causats per la caiguda a Girona. Una reparació que s’ha fet en temps rècord al taller de Sessa Casserras. “No vam posar cap mena de pressió a la restauradora perquè volíem que estiguessin per la trobada nacional, però volíem que estiguessin en condicions i d’una forma segura. Al final els temps d’eixugada i dels materials i que ella s’hi ha pogut dedicar moltíssimes hores ens ha permès tenir-los i no es nota gens“, afirma Anton.

Amb tota la il·lusió posada en la gran trobada d’aquest diumenge, la formació també han aprofitat l’ocasió per agrair a tothom el suport rebut aquesta setmana.

230 colles desfilaran a la Trobada Nacional de Gegants

La Trobada Nacional de Gegants d’aquest diumenge aplegarà 230 colles geganteres al passeig de Lluís Companys, que celebraran els sis segles de gegants a Barcelona amb una desfilada pels punts més emblemàtics de la ciutat. Un esdeveniment que aspira a convertir-se en la trobada gegantera més gran que s’ha fet mai.