beteve amb el grec 2021

Del 28 de juny al 30 de juliol, betevé ha emès algunes de les propostes més interessants del Grec 2021 Festival de Barcelona, des del Teatre Grec i el Mercat de les Flors, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona | Institut de Cultura.

Els espectacles del Grec que betevé ha ofert s’han pogut seguir en directe a través de la televisió i Movistar+ (canal 160), i en servei d’streaming a través del web i de l’aplicació (disponible per a Android i iOS), o bé en diferit, en els horaris indicats. 

Aquí teniu tot el detall de la programació del Grec que heu pogut gaudir durant el festival a betevé:   


betevé, amb el Festival Grec

betevé, mitjà oficial del Grec 2021, ofereix 9 espectacles de l’oferta del festival Grec en directe i en diferit.


1. Carrer Robadors

DIRECTE | Teatre Grec | 28 de juny a les 22 h 

A ‘Carrer Robadors’ descobrim un seguit d’actors i actrius joves, una part dels quals d’origen àrab, obren l’edició d’enguany del festival amb una història que combina la duresa de la vida de les persones migrants amb moments de bellesa i esperança. Un espectacle dirigit per Julio Manrique a partir de la novel·la de Mathias Enard. Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona i Bitò.

Autora: Paola Borghesi.

2.Trio Da kali

DIRECTE | Teatre Grec | 1 de juliol a les 22 h 

El Trio Da Kali és un grup de griots, músics i narradors d’històries del sud de Mali que barregen cultura i tradicions africanes amb els talents de músics locals afrodescendents per oferir un espectacle únic, especialment creat per a l’ocasió.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona, Slow Walk Music i L’Impresa Management. Amb la col·laboració de Fabra i Coats: Fàbrica de creació.

3.Xiula

DIRECTE | Teatre Grec | 4 de juliol a les 19.30 h

Xiula proposa festa, molta festa per al públic de talla menuda, però també per als adults que els acompanyin. Sigueu benvinguts i benvingudes a la gran celebració per a tots els públics del festival, una cita que inclou… teràpia musical.

Una producció de No Sonores.

4.’NUYE’

DIRECTE | Mercat de les Flors | 15 de juliol a les 21 h

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 6 anys.

La recerca constant per sentir-nos complets, és l’eix d’aquesta proposta circense i coreogràfica de la companyia “eia”, amb 12 anys de vida consagrats al llenguatge del circ.

‘NUYE’ és un projecte de creació per sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella, en un moment com l’actual, en què l’aïllament ens ha estat imposat, creix la introspecció i la recerca interna.

Un escenari ocupat per una paret modular que pren vida, amb els seus forats, portes i un trampolí i que, com la vida, té moltes cares.

Autora: Clara Pedrol.

5.Faso Danse Théâtre | Serge Aimé Coulibaly


DIRECTE | Teatre Grec | 23 de juliol a les 22 h

Una producció de Faso Danse Théâtre amb coreografia de Serge Aimé Coulibaly que planteja quines arrels té la por a l’altre, a qui és diferent, i quina relació té aquest temor amb els populismes que sacsegen el planeta? Ens ho explica, amb música i coreografia, un creador apadrinat per Alain Platel i que està a cavall entre Àfrica i Europa.

A ‘Wakatt’, un títol que significa “el nostre temps” en la llengua mossi de Burkina Faso, Serge Aimé Coulibaly continua analitzant amb esperit crític el món d’avui, després de muntatges en què es preguntava pel compromís individual i pel menyspreu que projectem sobre els pobles migrants. 

Una producció de Faso Danse Théâtre.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Faso_Danse_Theatre_Grec_Sophie_Garcia-1024x576.jpg

6. Rodrigo Cuevas

DIRECTE | Teatre Grec | 27 de juliol a les 22 h

Provocar des de la tradició? Sembla una contradicció, però és el que fa Rodrigo Cuevas, un músic singular que parla, en les seves cançons, de temes eterns amb un embolcall sonor que es basa en un folk hibridat amb l’electrònica i els ritmes més diversos.

7. Concha Buika World Tour 2021

DIFERIT | Teatre Grec | 29 de juliol a les 22 h | Espectacle gravat el 26 de juliol

És una de les veus més respectades de l’escena de la fusió musical. I és que diuen que l’artista mallorquina és un gènere en si mateixa. Torna al Grec per repassar èxits i presentar temes nous, amb la bailaora Yinka Esi Graves.

Buika repassarà les cançons que més s’estima en un concert al Teatre Grec, acompanyada de grans músics i d’una bailaora que, com ella mateixa, trenca estereotips. 

Una producció de Zoomin.

Autor: Manuel Vélez.

8. Omara Portuondo i amics | 90è aniversari 

DIFERIT |Teatre Grec | Data d’emissió pendent de confimració | Espectacle gravat el 28 de juliol  

Història viva de la música cubana, la que va ser “la diva del Buenavista Social Club®” repassarà alguns dels temes que l’han convertida en una ambaixadora de la cultura del seu país. S’acomiada de Barcelona amb uns convidats força especials.

Ella mateixa diu que, amb aquest concert, s’acomiada dels escenaris barcelonins. Presteu atenció a les sorpreses, que n’hi haurà algunes de ben grosses, ja que s’uniran a l’artista alguns dels molt bons amics que té a la ciutat. L’escoltarem repassar grans temes de la seva extensa carrera, acompanyada d’un quartet liderat pel pianista Roberto Fonseca. Serà un concert de format íntim (piano, baix, bateria i percussió) que ens promet un vespre difícil d’oblidar amb una de les grans veus del nostre temps.

Una producció de Montuno Producciones.

Autor: Joham Sauty.

9. ’Love, love, love’ | José Corbacho, Ramon Gener i l’Orquestra Simfònica del Vallès 

DIFERIT |Teatre Grec | 30 de juliol a les 21.55 h | Espectacle gravat el 25 de juliol  

50 músics en escena, una mica de química i un punt de matemàtiques. Això és un viatge pels sentiments amorosos conduït pel músic i humanista Ramon Gener i l’actor José Corbacho: una “estranya parella” unida per la música i l’amor.

Wagner, Beethoven, Prokófiev, Bach, Verdi, Mozart, però també els Beatles, Elton John, The Police o Beyoncé passen per l’escenari amb la seva música. 

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i Pepitos Brothers Producciones, SL.


Amb motiu de l’edició 2020, betevé va oferir 15 espectacles de l’oferta del festival en directe i en diferit.

Els espectacles del Grec 2020 que vam poder veure a betevé:

betevé va retransmetre aquests espectacles del Grec 2020 realitzant en directe des dels estudis centrals, en una iniciativa conjunta amb l’empresa Sobatech Group SL, que va utilitzar un sistema innovador TVU RPS de producció remota.

Descarrega’t l’aplicació de betevé per veure’ns en directe des de qualsevol lloc!