L’espectacle de dansa ‘Rèquiem nocturn’, de Pere Faura va ser el comiat del món de la dansa del ballarí i coreògraf que encara no havia fet les seves primeres passes quan Joe Gideon, protagonista del film ‘All that jazz’ (1979), flirtejava amb l’àngel de la mort a ritme de ‘Bye, bye, life’. Quatre dècades després, la pel·lícula i l’univers del seu director, Bob Fosse, han estat la font d’inspiració  l’espectacle ‘Rèquiem nocturn’.

Aquest muntatge passa la tradicional missa de difunts pel filtre del cabaret i a mesura que avança la cerimònia, solemne, “macarra” i divertida, va descobrint els motius i els desenganys que han portat l’autor a prendre la decisió d’acomiadar-se de l’escena.

Un funeral lluminós, de ploma i purpurina, que barreja textos, cançons, ball i videoprojeccions per conformar una coreografia per a 10 intèrprets i dos músics en directe, Aurora Bauzà i Pere Jou, i que té la col·laboració de Pere Arquillué.

140720faurarequiem

Informació de servei

Concepte, direcció i coreografia: Pere Faura
Intèrprets: Odo Cabot, Montse Colomer, Raffaella Crapio, Mario Garcia, Júlia Irango, Anamaria Klajnescek, Gloria March, Víctor Pérez Armero, Toni Viñals i Guillermo Weickert
Horaris: del 7 al 9 de juliol a les 20 h
Espai: Mercat de les Flors
Durada: 120 minuts
Preu: 15 €