Mayte Martín ha ofert un ‘Déjà vu’ al Grec 2020 recordant els temes de ‘Querencia’ i ‘Muy frágil’, discos editats al 1994 i al 2000, a més d’algun tema que no ha enregistrat abans, però que sempre l’ha acompanyat, com ‘Los campanilleros’ o ‘Milonga del solitario’, d’Atahualpa Yupanqui.

Crònica del Concert

Un recital amb marcat accent flamenco ella que, com ha recordat “tot i que és el meu orígen, de fet, només tinc dos dicos de flamenco”. El concert ha comptat amb la col·laboració de la bailaora Patricia Guerrero. “M’agrada el seu art, el seu caràcter, la seva forma d’estar”, comenta Mayte Martín.  El concert s’ha pogut seguir en directe a la televisió i a betevé.cat . 

‘Déjà vu’

Segons el diccionari, un déjà vu consisteix a percebre que allò que és vist per primera vegada ja havia estat vist anteriorment. Mayte Martín ha confegit així un repertori amb temes que han estat especials per a ella al llarg de la seva carrera. La meitat dels esmentats discos, ‘Muy frágil’ i ‘Querencia’. Del primer ha cantat el tema propi ‘Zafiro y luna’ o ‘Navega sola’ darrer. Del segon, molt aplaudida, ‘Ten cuidado’, però també ‘Vidalita’ o ‘Intentalo encontrar’. En total 14 temes, el darrer dels quals ‘S.O.S’, un tema propi que va gravar precisament a ‘Muy frágil’.

Fitxa Artística

Autoria i direcció musical: Mayte Martín
Interpretació: Mayte Martín (cant), Patricia Guerrero (ball), Alejandro Hurtado (guitarra), José Tomás (guitarra), Marta Cardona (violí), M. A. Cordero (contrabaix) i David Domínguez (percussió)
Arranjaments: Mayte Martín, Alejandro Hurtado, José Tomás, Chicuelo i José Luis Montón
Coreografia: Patricia Guerrero
Vestuari de Patricia Guerrero: Carmen Acedo i Mari Carmen Bueno García
Disseny de la il·luminació: Manuel Madueño
Disseny del so / concepció sonora: Miguel Torroja