recorregut manifestació 8m 2024 Barcelona vaga feminista 8 març

Tot a punt per a la manifestació del 8-M 2024 a Barcelona, l’acte del Dia de les Dones més multitudinari. Amb motiu de la vaga feminista, milers de dones omplen els carrers de la ciutat per reivindicar la igualtat i contra la violència de gènere. El lema de la protesta d’enguany és “Dempeus contra les precarietats, les fronteres i els genocidis“. A continuació et detallem el recorregut de la manifestació del 8-M a Barcelona i t’oferim un mapa per veure, carrer a carrer, per on passarà la marxa, que es fa després de la protesta estudiantil.

Manifestació el 8 de març a Barcelona: horaris de la protesta

L’Assemblea del 8M fa una crida a sumar-se a la protesta del Dia de les Dones. La marxa sortirà a les 18 h des de la confluència del passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal. Després de recórrer els principals carrers de la ciutat, a partir de les 20 h es faran els parlaments i les actuacions musicals des d’un escenari situat a l’Arc de Triomf.

Recorregut de la protesta feminista: per on passarà?

La marxa del Dia de les Dones arrencarà dels Jardins de Salvador Espriu (coneguts com els Jardinets de Gràcia). La protesta, convocada per l’Assemblea del 8M, baixarà per tot el passeig de Gràcia fins a arribar a la ronda de Sant Pere i es desviarà cap a l’Arc de Triomf, on acabarà la marxa.

Una manifestació lliure d’agressions

Les organitzadores de la protesta, que esperen que sigui multitudinària, fan una crida a les assistents a no trencar el grup en cap moment, per arribar totes juntes al final del recorregut i garantir una manifestació lliure d’agressions.

Què vols saber de la vaga del 8-M i les mobilitzacions feministes?