vaga estudiants 8m 2024 dia dones

El Sindicat d’Estudiants fa una crida a buidar les aules i omplir els carrers amb motiu de la vaga d’estudiants el 8 de març del 2024. Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el sindicat ha convocat una aturada a tots els nivells educatius contra les desigualtats de gènere i la violència envers les dones i en defensa de les persones trans i col·lectiu LGTBI. L’acció estudiantil coincidirà amb la vaga general feminista.

L’alumnat també preveu aixecar la bandera palestina en suport als habitants de Gaza que, d’acord amb la convocatòria de la vaga estudiantil del 8-M, “estan sent massacrades pel sionisme feixista“.

Manifestació d’estudiants a Barcelona el 8-M del 2024

L’alumnat també està convocat a una manifestació d’estudiants a Barcelona. La protesta començarà a les 12 h a la plaça de la Universitat, sota aquest lema: “Ens continuen matant i violant, prou de negar la violència masclista“. Segons ha explicat el sindicat d’estudiants a betevé, la marxa farà el recorregut habitual pels carrers de Pelai, Fontanella, via Laietana i Jaume I.

La mobilització, que vol onejar les banderes feministes pels carrers del centre de Barcelona, finalitzarà a la plaça de Sant Jaume.

Què vols saber de la vaga del 8-M i les mobilitzacions feministes?