imatges feliç dia dona 2023

Ja ha arribat el dia! Aquest 8 de març, el país torna a celebrar el Dia Internacional de les Dones 2024, una celebració que es fa cada 8 de març i que, com és habitual, estarà farcida d’activitats. La jornada està marcada, també, per la vaga general feminista del 8-M i la manifestació a Barcelona. Vols desitjar un feliç Dia de les Dones 2024? Aquí t’oferim diverses imatges que pots compartir amb familiars, amics, companys de feina i contactes a les xarxes socials aquest 8 de març.

1. Feliç Dia de les Dones 2024!

Per desitjar un bon Dia Internacional de les Dones, l’opció més adient és la de compartir un muntatge amb una imatge i un text, idoni per a tothom!

feliç dia dona 2023
Foto: Pinterest

2. “Destrossem el patriarcat!”

Un dels objectius del Dia de les Dones és fer visible la discriminació i la desigualtat que pateixen les dones per part dels homes. Per això, una de les crides principals de la jornada del 8-M és abolir el patriarcat, el sistema social en què els homes tenen més rols de poder. “Destrossem el patriarcat”, diu aquesta pancarta. Pots fer aquesta crida a les xarxes!

feliç dia dona 2023

3. “Keep calm and be feminista”

“Mantingues la calma i sigues feminista”, un bon missatge per compartir a les xarxes aquest 8-M!

feliç dia dona 2023

4. Un dia de reivindicació, però també de celebració

I és que, a banda de les mobilitzacions i les reivindicacions associades, el 8 de març també és un dia de festa al carrer, en què les dones surten a protestar però també a gaudir d’aquest dia!

feliç dia de les dones

5. Dibuix per al Dia de les Dones

Si busques una imatge més senzilla, una bona opció és fer arribar un dibuix pel 8-M.

bon dia dones 2023
Foto: Ajuntament de Morazarzal

6. “Feminisme p’alante”

Les manifestacions del 8 de març dels darrers anys han deixat fotografies icòniques com aquesta.

feliç dia dones 2023

7. “Fairy al patriarcat”

Aquesta va ser una altra fotografia captada en una de les mobilitzacions feministes del 8-M. S’hi pot veure una dona agafant un cartell amb el missatge “Fairy al patriarcat”, una forma original de demanar abolir el patriarcat i els rols de poder de l’home.

bon dia dones 2023

Què vols saber de la vaga del 8-M i les mobilitzacions feministes?