Aquest divendres, Dia Internacional de les Dones, betevé ha fet una cobertura en directe de les manifestacions que s’han celebrat a Barcelona. La convocatòria unitària ha tingut lloc a la tarda. Ha començat a les 18 h als Jardinets de Gràcia (Jardins de Salvador Espriu), amb final a l’Arc de Triomf. El lema de la manifestació és “Dempeus contra les precarietats, les fronteres i els genocidis“ i també tindrà un record per a la ciutat de Gaza.

Mobilització estudiantil

Al migdia, i amb motiu de la vaga estudiantil, el Sindicat d’Estudiants s’ha manifestat en una marxa que ha sortit de la plaça de la Universitat i acabarà a Sant Jaume. S’han mobilitzat per la igualtat de gènere, contra les violències masclistes i en defensa del col·lectiu LGTBI. També han volgut fer constar el suport per als habitants de Gaza.

Seguiment a betevé fins a les 20 h

A betevé hem connectat mitja hora abans que comencés la mobilització, a les 17.30 h, amb un ‘btv directe‘ i s’ha fet un seguiment fins a les 20 h. El programa Via 15‘ també ha recollit les veus d’aquest 8-M no només a Barcelona sinó també a d’altres punts de l’àrea metropolitana.

Què vols saber de la vaga del 8-M i les mobilitzacions feministes?