Des del passeig de Gràcia, el candidat del PP, Daniel Sirera, ha apostat per fer créixer el turisme de qualitat a la ciutat i ha fet una ferma defensa dels creuers tot assegurant que “volem que vinguin a Barcelona”. Ha anat més enllà i ha sentenciat que “s’ha de posar una catifa vermella als turistes”.

En el primer dia de campanya de les eleccions municipals Barcelona, Sirera ha demanat més seguretat “jurídica i policial” per als comerços del passeig de Gràcia, una via turística per excel·lència, que, segons Sirera, ha patit “molts i molts atacs de gent violenta que reivindica una Catalunya independent”. Ho ha dit durant una passejada pel passeig amb el president de l’Associació d’Amics del passeig de Gràcia.

Sirera no es creu Collboni

Per al candidat del PP, l’alcaldable socialista, Jaume Collboni, no té “cap credibilitat” quan s’erigeix en alternativa a Ada Colau i Xavier Trias. Ha recordat que Collboni “ha governat amb Colau vuit anys”, i Trias va tenir l’oportunitat d’evitar l’actual alcaldessa el 2015, però “li van tremolar les cames”.

Crítiques al regidor Óscar Ramírez

Sobre la marxa de la formació del regidor a l’Ajuntament de Barcelona Óscar Ramírez, Sirera li ha retret que “mantingui l’acta de regidor, però és el seu problema”, i ha assegurat que com que no és candidat “la feina de campanya la fem sense ell sense cap problema”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?