Oscar Ramírez PP

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Óscar Ramírez, s’ha donat de baixa del partit, segons ha avançat el ‘Tot Barcelona’ i ha confirmat betevé. Ramírez va renunciar a la militància del PP la setmana passada per motius personals, just a les portes de la campanya per a les eleccions municipals 2023. Tot i estripar el carnet, continuarà sent regidor a l’Ajuntament i president del Grup Municipal del PP fins que es configuri el nou consistori.

Amb la renúncia, Óscar Ramírez ha dimitit també de tots els càrrecs que tenia al PP com ara membre del Comitè Executiu Nacional i vicesecretari de Política Municipal a Catalunya. Ramírez ha compartit el grup del PP durant aquest mandat amb Josep Bou, que va plegar al març, en uns anys en què el partit ha tingut una relació convulsa amb el líder al consistori.

Li van oferir el número quatre a la llista

Daniel Sirera Oscar Ramirez PP
Óscar Ramírez amb el candidat del PP, Daniel Sirera, en un acte de precampanya

Quan el candidat del PP a l’alcaldia, Daniel Sirera, va presentar la llista a les municipals, va sorprendre que en els primers llocs no hi aparegués Óscar Ramírez, que ja havia estat regidor en el mandat 2011-2015. Ara s’ha sabut que Sirera havia ofert a Ramírez anar de número quatre, però el regidor hi va renunciar. L’encara president del Grup Municipal del PP assistirà al ple extraordinari que es fa aquest dijous a l’Ajuntament i al de comiat que es farà després de les eleccions.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?