Missatge clar i contundent del candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. Jaume Collboni ha demanat aquest dilluns una “majoria àmplia per no dependre de ningú”. L’alcaldable socialista ha fet una crida al “vot massiu” el proper 28-M, “un vot pro-Barcelona”. Ha assegurat que els socialistes són l’única alternativa a Ada Colau i demana el suport per fer “un govern fort”.

“Els millors anys de Barcelona encara han d’arribar i arribaran altre cop de la mà del PSC i d’un alcalde socialista”, ha afirmat.

“No hi ha res fet”

L’alcaldable del PSC ha participat aquest dilluns en un acte adreçat a la gent gran i ho ha fet acompanyat de Salvador Illa. El líder dels socialistes s’ha referit a les enquestes i ha dit, que malgrat que els donen com a guanyadors, “no hi ha res fet”. “Les urnes obren buides i s’omplen vot a vot”. Per això, ha demanat el suport a aquells que fins i tot, “mai no ens han fet costat”.

20 milions per millorar habitatges de gent gran

El candidat del PSC també ha promès 20 milions en aquest mandat per “millorar l’habitatge a majors de 65 anys a Barcelona”. Una proposta, que diu, se sumarà al Pla de rehabilitació de barris, que permetrà instal·lar 200 ascensors a finques dels barris més vulnerables de la ciutat. Collboni assegura que “ningú com els socialistes ha fet tant per a la gent gran de la ciutat” i critica que “des que no hi ha alcaldes socialistes s’han deixat de posar ascensors”.

També ha promès augmentar la teleassistència fins al 85 % dels majors de 80 anys i ha reivindicat que ha estat gràcies al PSC, que s’han instal·lat caixers automàtics en equipaments de la ciutat.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?