El candidat del PP a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Daniel Sirera, ha carregat aquest dilluns contra un dels emblemes de Colau, la unió del tramvia per la Diagonal i ha apuntat que “partirà en dos la ciutat“. Sirera apunta que que farà que el “trànsit sigui caòtic” als voltants dels carrers de Balmes, Aribau i Muntaner, on també creu que provocarà “embussos salvatges i augmentarà la contaminació”.

El PP vol recuperar el Tramvia Blau

Sirera ha fet aquestes crítiques en una compareixença des de la seu del Partit Popular a Barcelona, on ha plantejat recuperar el Tramvia Blau, que va tancar el 2018 i que el PP vol reactivar “perquè és una imatge de Barcelona”. L’alcaldable popular considera que no hi ha “cap justificació econòmica perquè no hi sigui i defensa que torni a circular “per escampar el turisme” cap a zones menys cèntriques com l’Observatori Fabra o el CosmoCaixa.

Rebaixar el preu de la T-Casual fins als 7,95 €

El PP també es compromet que el transport públic de Barcelona sigui gratuït fins als 25 anys i vol rebaixar el preu de la T-Casual fins als 7,95 €. Pel que fa als horaris, planteja ampliar el transport públic cada dia fins a la 1 i que funcioni tota la nit els divendres.

Els populars volen que totes les estacions de metro siguin accessibles i planteja fer obres a Urquinaona i plaça d’Espanya.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?