La crisi del coronavirus ha obligat el Festival Grec de Barcelona a retallar la programació i reduir l’aforament dels espectacles. Això ha provocat que moltes propostes hagin penjat el cartell de “No hi ha entrades”. Per a tots aquells que no n’hagin pogut aconseguir, podran mirar alguns espectacles a través de betevé, que retransmetrà algunes de les propostes més rellevants de la programació d’enguany, com les de la companyia belga Peeping Tom, la cantant Suu, Manel, Els Amics de les Arts, Mayte Martín i fins a 15 espectacles en total.

Si no te’n vols perdre cap, t’expliquem quins espectacles del Grec emetrem i quan i on els podràs gaudir!

Què pots veure del Grec 2020 a beteve.cat?

Teatre Grec

 • Dimarts 30 de juny a les 21.50 h – Baró d’evel / ‘A tocar!’ – En directe a la televisió i a beteve.cat
 • Divendres 10 de juliol a les 22 h – ‘La nit urbana’ – En directe a la televisió i a beteve.cat. Disponible a la carta
 • Dimecres 15 de juliol a les 22 h – Compagnie XY / ‘Möbius’ – En directe només a la televisió
 • Diumenge 19 de juliol a les 22 h – Peeping Tom – En directe només a la televisió
 • Dilluns 20 de juliol a les 22 h – Manel / ‘Per la bona gent’ – Emissió en diferit a la televisió i a beteve.cat (espectacle gravat el 7 de juliol)
 • Dijous 23 de juliol a les 22 h – Mayte Martín / ‘Dèjá vu’ – En directe només a la televisió
 • Diumenge 26 de juliol a les 22 h – El Petit de Cal Eril – En directe a la televisió i a beteve.cat
 • Dimarts 28 de juliol a les 22 h – ‘I sing a song about bananas. Una nit tropical d’homenatge a Xavier Cugat’ – En directe a la televisió i a beteve.cat
 • Dimecres 29 de juliol a les 22 h – Els Amics de les Arts / ‘Els dies més dolços’ – En directe a la televisió i a beteve.cat

Mercat de les Flors

 • Diumenge 12 de juliol a les 19 h – Farrés Brothers i Cia / ‘Orbital’ – Emissió en diferit a la televisió i a beteve.cat (espectacle gravat el 3 de juliol)
 • Dimarts 14 de juliol a les 22 h – Pere Faura / ‘Réquiem nocturn’ – Emissió en diferit a la televisió i a beteve.cat (espectacle gravat el 6 de juliol)
 • Dissabte 18 de juliol a les 19 h – ‘Roseland musical’ – Emissió en diferit a la televisió i a beteve.cat (espectacle gravat el 9 de juliol)

Teatre Lliure de Montjuïc

#laculturaésbetevé

Des que va néixer, ara fa 25 anys, la cultura ha format part de l’ADN de betevé. Per això, en un dels pitjors moments per al sector cultural a la nostra ciutat, betevé redobla el compromís amb el dret a la cultura de la ciutadania i signa acords de col·laboració amb les principals iniciatives culturals i socials de Barcelona per donar-los la màxima difusió i posar-los a l’abast de tothom. betevé és el mitjà de comunicació oficial del festival Grec, el Sónar, la Setmana d’Arquitectura, l’Arqu[in]FILM, el Pride Barcelona, el festival Shonga, la Mercè, la Biennal de Pensament i molts més!

betevé aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio i a les xarxes socials, amb formats com l’‘Àrtic’, ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘Música moderna’, ‘Agenda de Barcelona’, ‘Pantalles’, ‘Habitació 910’, ‘303 Ràdio’, ‘Radio Africa’, ‘Subúrbia’, ‘10.000 fogueres’, ‘Jazz it’, ‘Perifèries’, les sèries, els documentals, els cicles de cinema de betevé i la selecció de l’arxiu betevé.