betevé emetrà ‘Rafiki’, la premiada pel·lícula africana, diumenge, 28 de juny, a les 22.30 h. Serà gràcies al suport del Centre LGTBI de Barcelona, que organitza el festival Shoga de cinema africà LGTBI, i del qual aquesta pel·lícula és el film inaugural.

Dirigida per Wanuri Kahiu, el llargmetratge explica la història de dues noies amigues de Kènia, educades per ser bones dones dels seus marits. Quan neix l’amor entre elles hauran d’escollir: felicitat o seguretat.

#laculturaésbetevé

Des que va néixer, ara fa 25 anys, la cultura ha format part de l’ADN de betevé. Per això, en un dels pitjors moments per al sector cultural a la nostra ciutat, betevé redobla el compromís amb el dret a la cultura de la ciutadania i signa acords de col·laboració amb les principals iniciatives culturals i socials de Barcelona per donar-los la màxima difusió i posar-los a l’abast de tothom. betevé és el mitjà de comunicació oficial del festival Grec, el Sónar, la Setmana de l’Arquitectura, l’Arquinfilm, el Pride Barcelona, el festival Shonga, la Mercè, la Biennal de Pensament i molts més!

betevé aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio i a les xarxes socials, amb formats com l”Àrtic’, ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘Música moderna’, l’Agenda de Barcelona, ‘Pantalles’, ‘Habitació 910’, ‘303 Ràdio’, ‘Radio Africa’, ‘Subúrbia’, ‘100.000 fogueres’, ‘Jazz it’, ‘Perifèries’, les sèries, els documentals, els cicles de cinema de betevé, i la selecció de l’arxiu betevé.