betevé emet, en col·laboració amb Pride Barcelona, continguts especials a la televisió i el web amb motiu de la setmana de l’Orgull LGTBI. A partir de dilluns, 22 de juny, i fins al dissabte 27 de juny, l’edició 2020 de Pride! BCN a betevé:

Del dilluns al divendres, cada dia a les 19 h, el debat ‘Pride Barcelona’, presentat per Jordi Chicletol, conductor de l’‘Habitació 910’, de betevé, tracta diverses temàtiques del col·lectiu LGTBI, amb la participació d’entitats:

– Dilluns 22 de juny: Esport i cultura, amb la participació de Panteres Grogues, Casal Lambda i BCMG.
– Dimarts 23 de juny: Famílies, amb la partipació d’FLG, Chrysallis i Euforia.
– Dimecres 24 de juny: Salut, amb la participació de Gais Positius, Stop Sida i BCN Checkpoint.
– Dijous 25 de juny: Vulnerabilitats, amb la participació d’Acathi, Generem i Fundació Enllaç.
– Divendres 26 de juny: ‘LGBTI-fòbia’, amb la participació d’OCH, LBTALKS i Gaylespol.

I el dissabte, 27 de juny:

  • A les 21.15 h, només a la televisió: emissió del documental ‘Un silenci’ (2019), de la realitzadora Maria Vladimirova Popova. ‘Un Silenci’ és el documental que parla sobre temes que importen més del que podem imaginar i repercuteixen menys en la nostra realitat del que necessitem. En parlen les persones marginades i silenciades: per racisme, per ‘queer’, per pobres, per migrants, per ‘tercermundistes’…  No hi ha res més valuós que escoltar una història impactant de la persona que l’ha sofert. Un tipus de testimoniatge que es dona cada vegada menys en la nostra societat. Són entrevistes que emocionen, espanten, informen i incomoden. El documental s’uneix a l’inici de la postlluita LGTBIQ.
  • A les 22 h, a la televisió i al web, un programa especial del Pride! BCN amb Jordi Chicletol i Sharonne. Un especial amb entrevistes i actuacions: Bad Gyal, Agoney, Ricky Merino, Karina, i molt més!

#laculturaésbetevé

Des que va néixer, ara fa 25 anys, la cultura ha format part de l’ADN de betevé. Per això, en un dels pitjors moments per al sector cultural a la nostra ciutat, betevé redobla el compromís amb el dret a la cultura de la ciutadania i signa acords de col·laboració amb les principals inciatives culturals i socials de Barcelona per donar-los la màxima difusió i posar-los a l’abast de tothom. betevé és el mitjà de comunicació oficial del festival Grec, el Sónar, la Setmana de l’Arquitectura, l’Arquinfilm, el Pride Barcelona, el Festival Shonga, la Mercè, la Biennal de Pensament i molts més!

betevé aposta per la cultura a la televisió, al web, a la ràdio i a les xarxes socials, amb formats com l’Àrtic’, ‘La cartellera’, ‘Feeel’, ‘Música moderna’, l’Agenda de Barcelona, ‘Pantalles’, ‘Habitació 910’, ‘303 Ràdio’, ‘Radio Africa’, ‘Subúrbia’, ‘100.000 fogueres’, ‘Jazz it’, ‘Perifèries’, les sèries, els documentals, els cicles de cinema de betevé, i la selecció de l’arxiu betevé.